Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Obří broskev v GURU

09. 04. 2003
0
0
2337
Autor
Bafomette

***rád bych pozval všechny, kteří mají chuť***

20.4.2003

klub Guru - Praha

http://www.guruclub.wz.cz/

 

vystoupí hudební skupiny

 

obří broskev(cz)

www.obribroskev.cz

 

mad x-ray(de)

www.mad-x-ray.de

 

red worm´s farm(it)

www.halleynation.com

 

pøij'dte se podívat a poslechnout


suva
24. 04. 2003
Dát tip
KT: Až na to podium za rohem to bylo SUPER, škoda, že lípáci odjížděli, určitě by se to dalo ještě upravit... :c) Nejvíc se mi líbila ta nová písnička o křídlech hozená do bluesova, ale to už jsem Martinovi říkala. Napoprvé jsem to přežila bez ztráty desítky, neb půllitr jsem čestně vrátila... :c) Kdosi tam pořizoval záznam na video, jaxemsifšimla, ale nevím, kdo to byl, určitě nevypadal na cikána, černého cikána... Teda, ty hudební recenze nejsou zrovinka mé hobby, sorry :c)

Bafomette
24. 04. 2003
Dát tip
jupi

suva: tak to zni velmi lakave... skoda, ze mi to fakt nejak nevyslo... bafo: dle tve reakce nakonec soudim, ze jsi tam taky byl, ale asi ze na podiu za rohem, tak jsi toho moc nevidel... :o)

Bafomette
24. 04. 2003
Dát tip
exaktne receno

jé, já jsem tak chytrá!!! hned si běžím nechat změřit QI!!! :o)))))))))))))))))))))))

Bafomette
23. 04. 2003
Dát tip
bylo to prima myslim ze v praze se neupravil nikdo... newvim jak to dopadlo pro lipaky pro navratu do lipy na koncert se zeptej spis suvy ktera tam byla nez me, ktery jsem tam nebyl:]

tak lipaky si dovedu zive predstavit, jak vypadali... uz jsem s nimi par pardy zazila!!! :o)))))) nejlepsi je "Maryho leguani pohled", na ten nikgo nema!!! :o) suvo, jaky to bylo? :o) jo a kde jsi vlasne byl, Bafo?

jo, tak co, jaky byl koncertik? doufam, ze se vydaril k radosti vsech zucastnenych a ze jste se moc neupravili... teda jo, ale ne zas tak moc, aby vam bylo zle!!!

Bafomette
18. 04. 2003
Dát tip
tak v nedeli....jen pripominam, jinak hezky velikonoce, budte opatrni a kalte s rozmyslem at muzete v pondeli vstat z mrtvych

Bafomette
17. 04. 2003
Dát tip
darja je taková holka zcestovalá

znam ji? ja jsem zase takova holka, zvedava!!! :o)

Bafomette
17. 04. 2003
Dát tip
to nevim, moznas ji na koncerte potkala, parkrat byla v lipe, ted ale travila nakej cas (asi pul roku) ve francii tak ted spis ne

aha... asi ji znam od videni... ostatne jako vsechny kolem vas... :o)

ani nevim, kdo darja je, takze i kdybych chtela... :o) no jo, kdo darja vubec je? :o)

suva
15. 04. 2003
Dát tip
Boží hod, to se docela dobře hodí... :c)

Bafomette
10. 04. 2003
Dát tip
jojo de vo kultůru

ille
10. 04. 2003
Dát tip
dneska ma Darja svatek :)

Bafomette
10. 04. 2003
Dát tip
canny zdraví darju a přeje jí všechno nejlepší, kdyby s ní někdo mluvil

škoda že je to takhle před velikonocema... pro mě asi dost blbej termín... ale určitě teď bude víc koncertů, ne? Bafo, nebudete hrát treba v Rokáči v Lípě? Tam bývají pařbičky víc než dokonalé!!! :o)

nin
09. 04. 2003
Dát tip
Pájo, jdeš tam? My máme Guru tak 100 metrů od baráku!

Bafomette
09. 04. 2003
Dát tip
víc koncertů právě nebude bohužel jenom tenhle jeden zato pořádnej...pak dlouho dlouho dlouho nic

Albireo
09. 04. 2003
Dát tip
Ten klub je v Lovosicích, nebo na Pradědu?

ty mě chceš nalákat, ty podšívko jedna, vid? :o))))) a to si pak dlouho dlouho dlouho budete jen tak zkouset do kapsy pro sebe nebo tssssooo? :o))))))

Bafomette
09. 04. 2003
Dát tip
klub je prosim v praze ja te nechci zlakat, pak budem predkapelovat dost a to neni nekdy uplne ono, ale jelikoz mame cleny ruzne zaneprazdneny, tak tech koncertu do leta asi fakticky doopravdicky moc nebude...ale...treba jo...to zas bych te nechtel lamat pres koleno... to byste neverili, co se mi stalo, kdyz jsme vylepovali plakaty: po navratu z holandska mi pochopitelne dosly prachy a hladovy krky zene a detem basnemi nenaplnite, takze jsem se rozhodl spojit uzitecne s vydelecnym a nabidnout se jako lepic plakatu. za dva dny prace v desti jsem si vydelal krasnych 450,-Kc. prvni den (asi tak po deseti, mozna jedenacti minutacch) nas (mne a meho spolupracovnika Chudobu (kteremu timto dekuji za pomoc a pochopeni)) chytli fizli a dostali jsme zaslouzeny litr pokuty a jeste nas zavreli az jsme zcernali.

Pája
09. 04. 2003
Dát tip
ježiš bafí že to bylo až takový to mě nenapadlo....**** nin: já bych strašně ráda fakt a když na velikonoce neodjedu tak rozhodně přijdu ale já asi odjedu :-)***

no, jeste uvidim...kazdopadne pojedu na tenhle vikend do Lipy, ale zkusim se zeptat Muryho, treba me nacpe do slapaku :o))))))) a dorazila bych s nima!!! Tak ted me nelames pres koleno (mimochodem to je ale strasnej vyraz!!!), ale pekne jsi me nalomil... :o) ted mi tak doslo, psal mi kamos, ze byste meli hrat na festacku v Zandove 22. - 23.5. je to pravda nebo kecal?

nin
09. 04. 2003
Dát tip
Pája: aha, voni to jsou Velikonoce, no aspoň budu mít záminku vypadnout z rodičovskýho oběda, to se mi hodí! :)

Bafomette
09. 04. 2003
Dát tip
- nin....hele ja spis myslim ze to bude tak vod osmi...nez kolem dvanacty...ale jo....muzes rict rodine ze zaciname driv a trochu se predpripravit, v guru maj myslim od 11 otevrino Kamennko 22. - 23.5 - no...zjistim to zatim mi nikdo nic nerikal Pajo bylo to hyperdobrodruzny

Bafomette
09. 04. 2003
Dát tip
tak o zadnym takovym hrani v zandove v pecce nevedi

nin
09. 04. 2003
Dát tip
v guru hlavně je skvělá taková stará pokérovaná pani, která se vždycky vomlouvá, že vůbec vybírá vstupný, a řiká věci jako Takový vlasatý kucí tady potřebujem, přiveďte kamarádí :-) je roztomilá to nechtěj, abych se předpřipravila, to bych vás pak třeba vůbec neslyšela nebo nemohla tleskat a ták :-)

Bafomette
09. 04. 2003
Dát tip
starou pokerovanou pani si vybavuju, kdyz jsem platil za devce vstup, strasne nadsene to komentovala jako ze se to dneska vubec nevidi a tak...cloveku to hned zlepsi obrazek o sobe samem:) ok...moc se teda nepripravuj...

to je divny, tvrdil to docela jiste, no, jestlipa to nebylo pres Maryho nebo Ledvinana, pac je to jejich stary kamos!!! :o)

JosefTupý
09. 04. 2003
Dát tip
sem hodím kritiku, třeba mě někdo zavízujte:o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru