Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Temnota

08. 05. 2003
4
0
519
Autor
Son_Gohan

Zkuste hledat v tom svém. Možná se překvapíte.

 

 

Temnota, vazká, lepivá, prostě hnusná. Nemyslím to šero, které máte na zahrádce v devět večer. Mluvím o temnotě, jakou děti vidí pod postýlkou a ti starší při noční návštěvě hřbitova.

Vidíme ji v očích obyvatel pochybných čtvrtí, narkomanů a ztroskotalců. Vybublává na nás z mrtvol, z obrácených křížů a z vypíchlých oček voodoo panenek. Nese se v křiku havranů a supů a v jekotu zraněných lidí. Plíží se ve dne, v noci, při západu i při východu, o prázdninách jako ve všední den. Už víte jakou temnotu myslím? Chcete vědět, kde ji můžete najít, kde je jí nejvíc? Podívejte se do lidských srdcí. Tam jí najdete plný kýbl.
Liane
18. 04. 2004
Dát tip
To je pekne... Ty me sice vubec neznas,ale ja tebe jo- vypraveniod Zuzky z Krasenska,kdyztak muzes mrknout i na neco myho :)

Kryton
11. 01. 2004
Dát tip
why didn't you tell me about THIS, my friend in the shell... :o)

PS
17. 05. 2003
Dát tip
zase špatně zařazené dílo... (tedy aspoň doufám, že nejsi natolik zvrhlý, abys to nemyslel vážně)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paráda! Já věděla, že máš talent, ale že máš TAKOVEJHLE talent, to jsem vskutku netušila! Jen tak dál a furt pryč :) TIP****

Dalamar
11. 05. 2003
Dát tip
Jo jo asi tak nějak :o) Drobku :op *tip*

gepe
09. 05. 2003
Dát tip
jo...! :o) tip*

Gunhead
08. 05. 2003
Dát tip
jak kdo...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru