Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Píseň slunci

30. 07. 2000
1
0
2073
Autor
Špuntík

Usínej s nemocí, v horečkách, vyplakej svou duši Bohu, tvá sebelítost se upíná ke mně, že nemohu spatřit přes tvůj nářek Boha, plakal jsem, zlomený v kolenou, více než jedenkrát, ale řeky tečou dál. Ztratíš-li se ve mě, již nebudu se ptát kdo mě chce? kdo mě potřebuje? Buď má, buď se mnou, pohledy tvého odcházejícího světla se snažím vdechnout zpět, jsem blázen, ale jen díky tobě, cítím bolest a nevím proč? Když jsem tu s tebou ocelový déšť skutečnosti mi vráží ingoty do duše a roztavuje srdce. Cítíme bolest a já již nevím, kudy jít, cesta je tak široká, že připomíná konec. Podívej se nad sebe, podívej se na Slunce, tahle píseň je pro něj. Nech mne nahlédnout, otrávená duše v agonii, když sebelítost mne tak posiluje a já se vlastně zabíjím. Neboj se... Můj oheň je silný pro nás oba.
Miroslawek
07. 08. 2000
Dát tip
Hézký. Fakt se mi to dost líbí. Co však chybí k dokonalosti? Špuntíčku, Ty vždycky tak nádherně začneš, skvěle se rozjedeš, ale pak to tak nějak příliš rozpitváš a ty konce jsou moc předvídatelný. A to je škoda.

Miroslawek
07. 08. 2000
Dát tip
Jo a ještě...je to už zase smutný. Zkus napsat i něco veselého, ať nemám pocit, že stále jen procházíš slzavým údolím.

ViNiL
30. 07. 2000
Dát tip
London's buuuuurning, London's buuuuuurning, catch the engiiiiiiiiiiiine, .... la la la Aehm. Nic. To bude tima ingotama. Připomělo mi to takovou jednu budovatelskou. Myslím, že se to jmenovalo "Ohýbači železa," nebno tak nějak. Někde ji mám ještě schovanou. Moc se mi líbila. Tedy ta budovatelská. Té tvojí dnešní trojici jsem, jako obvykle tzv. neporozumněl. Chtěl bych se někdy naučit číst opravdovou poezii.

Siminka
30. 07. 2000
Dát tip
Ten druhý odstavec je prostě nej..... a právě za něj ti dávám tip.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru