Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Už nejsi vším

14. 06. 2004
9
0
5096
Autor
Arienalia

Vzpomínková..

 

Na mostě snů vzdor nadějím

svoji víru utápím,

šeptajíc tichým peřejím

příští k dlaním ostnatým

 

Snad bůh mou prosbu uslyší,

možná dávno je hluchý

Ty nikdy víc však nevyzvíš,

dnes křižuji noc s duchy

 

Vlny kalnou vodu čeří,

haleny stínem předmostí

Nehledám víc mezi keři,

Tvá tvář už příští nevěští

 

 

 

12.5. 2004

Tower bridge, London


Arienalia
23. 08. 2005
Dát tip
And no more..

Narriel
22. 08. 2005
Dát tip
So this is goobye... I take leave of you... -> Glory to the brave Londýn...?? Dobré místo. Zvlášť pro "goodbye". Right here. Right now.

Elemmírë
21. 07. 2004
Dát tip
no vida co jsem se to tady dočetl...

Arienalia
21. 07. 2004
Dát tip
Eli: Nešmíruj

Elemmírë
21. 07. 2004
Dát tip
Ari: a proč se mi asi říká Voajér? :-)))))))))))))))

Arienalia
21. 07. 2004
Dát tip
Eli: Tak jdi šmízovat jinam, ty Voajéééére! :-D

Arienalia
07. 07. 2004
Dát tip
vesuvanka: Děkuji Ti

vesuvanka
06. 07. 2004
Dát tip
Krásná a moc smutná - zejména poslední sloka. Moc Ti přeji, aby Ti znovu svítilo sluníčko ...... Díky a TIP

Lancelott
26. 06. 2004
Dát tip
Huh...budu si muset všechny ty kritiky pod tímhle dílkem důkladně pročíst (v tomto o sobě dosti pochybuji)...ale dílko líbílo...tip*

Arienalia
26. 06. 2004
Dát tip
Lancelott: Není nutno :-) Děkuji!

Ajuschka
25. 06. 2004
Dát tip
kde jste si naučily tak dobře anglicky??? :o)))

Arienalia
25. 06. 2004
Dát tip
Ajuschka: To musíš projít svět křížem krážem, vííííš? :-D

Saffron
23. 06. 2004
Dát tip
Takovýhle pocit moc dobře znám :o/ *****/***** = tip

Arienalia
23. 06. 2004
Dát tip
Saffron: Ano.. Děkuji..

Nienikwe
19. 06. 2004
Dát tip
Samozřejmě ,přesně tohle jsem čekala. Díky ,Ari ,za ověření. Měj se fajn :oDD

Lúmenn
19. 06. 2004
Dát tip
Básnička je to moc pěkná jen mi nějak nedochází kritiky od Nienikwe, ale to je asi jen a jen mezi váma že? Jinak tip

Arienalia
19. 06. 2004
Dát tip
Lúmennka: Nediv se ,ona je trošku mimo ;-)) Za chválu a tip moc děkujuu :-)

Nienikwe
18. 06. 2004
Dát tip
Nebudu se snižovat k dalším urážkám a házení špíny na tu druhou. Co bylo ,bylo. Když nejsi schopna se s tím vypořádat bez řečí na internetu a básní ,pak si klidně pomlouvej a veršuj dál. Já jsem skončila a za vším dělám velkou tlustou čáru. Zařiď si život po svém ,tak ,jak uznáš za vhodné a pokud možno co nejlépe. Přeju hodně štěstí jak v přátelství ,škole ,zdraví ,lásce ,tak i na poli spisovatelském. Každá má svůj osud nalinkovaný a cesty jsou nevyzpytatelné...žel ,rozdílné. Tak vzhůru do boje! Neb kdo nebojuje ,nevítězí...navždy dobrý..ta ,která tě měla vážně (říkej si co chceš ,ale v hloubi srdce víš ,že je to pravda) moc ráda.

Arienalia
18. 06. 2004
Dát tip
Kdo tu koho uráží?? A kdo tu na někoho hází špínu?? Probůh!!! Nemám se s čím vypořádávat a rozhodně nikoho nepomlouvám (jestli si to myslíš ,máš asi dost závažný duševní problém). Veršuji ,protože mě to baví ,a nechápu ,proč ve všem ,co napíšu ,hledáš sebe. Dávno nejsi vším ,uvědomuješ si to? Ty tvoje řeči už hraničí s paranoiou - dej si na to pozor. Budeš-li takhle lidi napadat ,daleko to nedotáhneš. Ale víš co? Já ti nemám co mluvit do života ,stejně jako ty nemáš co mluvit do mého. Nepotřebuji za ničím dělat tlustou čáru ,protože mám moc pěkné vzpomínky na nejlepší kámošku pod sluncem ,v jejímž srovnání všichni ostatní přátelé bledli. Jenomže tahle sympaťačka zemřela a nezbylo po ní nic ,jen právě tyhle vzpomínky. Nechala jsem minulost minulostí a nemám zapotřebí se k ní vracet v konfliktech a kazit si tak to poslední hezké ,co mi po ní zbylo. Ty jsi už dávno někdo jiný a já ti to nevyčítám ,neurážím a neintrikuji (ačkoli si myslíš něco jiného - ale zamysli se ,kdysi jsi mě znala ,tohle nedělám). Nevracím se k ztracenému a nehodlám dobývat nesmyslné. Žij blaze a hodně štěstí v životě ,ať tě tvoje cesta dovede přesně tam ,kam chceš. Ari

Nienikwe
17. 06. 2004
Dát tip
So you think.... Make a good kick start Kick yourself right outa my heart. Cos you're every little thing I can do without , Cos only you´re not friend , cos you´re only the queen of ice without a heart with false friends...alone... You're all lies ...and goodbye is a nice word to start a new life without hurts.

Arienalia
17. 06. 2004
Dát tip
Hush now.. I see a light in the sky it's almost blinding me.. The rain comes down and washes away my tears It fills my soul and drowns my fears It shatters the walls for a new sun A new day has come.. When it was dark now there's light. Where there was pain now there's joy. Where there was weakness I found my strength. I've been touched by an angel with love and you're not the one ,you have never been I was blind when I thought you are ,that i'm in your heart.. Now my sight is clear ,your mask is blown down.. Hush now and leave my life Goodbye..

Nienikwe
17. 06. 2004
Dát tip
Goodbye to you, Goodbye to broken hearts, Hiding in the dark, Nights that leave a scar. Goodbye to you, Goodbye to empty words, I paint the morning With echoes from pleasure in pain. I don't want to touch emotions, I just got to run away. Goodbye to you... And dreams down the hall. Like pictures on the wall. Can you hear the sound of angels They're playing hurting games? Well, I'm a stranger when I'm leaving, I was a stranger when I came. Goodbye to you...forever

Arienalia
17. 06. 2004
Dát tip
Hwá gegaderath wuduréc Of wealdholte byrnende? Oththe gesiehth of gársecge Thá gear gewendende? Boe naid bain gwannathar Si, na vethed Meth i naid bain.. Navaer!

Nienikwe
16. 06. 2004
Dát tip
Red like fire was the day I met you. I tell you now, there are no regrets. In this part of life there are many memories. Some are good, some I try to forget. We're very much the same, you and I. The sweet hello, the sad goodbye.

Arienalia
16. 06. 2004
Dát tip
Nienikwe: What’s in "goodbye"? An empty word without a heart I know you're not a stranger and I can tell you're not a friend, but time now's standing still with a lot of time to kill. Under those wheels, there are moments to steal So another day gets brushed away with "goodbye" to you and I..

synáček
15. 06. 2004
Dát tip
"Na mostě snů vzdor nadějím svoji víru utápím..." Může být něco smutnějšího pro tu... jejíž fantazie snů byla vždy bezbřehá...? Mráz po zádech mi kreslí... a v duši pláč...dcero Tolkienova... Za smutek vyvolaný v duši TIP... a Tobě znovuvzkříšení všech nadějí... (nebo alespoň těch, které si vrátit přeješ...)

Arienalia
15. 06. 2004
Dát tip
synáček: Nová naděje povstala z popelů té staré.. neobávej se. Už nehledím zpět na zmatené sny.. neplač pro mne. Děkuji ,Kouzelníku.. dream: Krásné... děkuji :-)

Waawe
15. 06. 2004
Dát tip
krásná TIP* měj se hezky m.

Nienikwe
15. 06. 2004
Dát tip
Losing you... Things will never be the same. Can you hear me call your name? If we changed it back again Things would never be... *t

Ajuschka
15. 06. 2004
Dát tip
smutná, tajemná, smířená, krásná... :o) tip

Arienalia
15. 06. 2004
Dát tip
Waawe: Děkuji! I Ty se měj krásně! Nienikwe: Something has changed.. I couldn't live without you but now when I think about you my eyes are dried somehow.. My heart has finally walked away it's gone from the scene of the crime it's finally found the perfect place leaving it far behind.. Ajuschka: Milá ,hodná ,vlídná ,ty.. :-) Děkuji

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru