Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Cesta jde pořád dál a dál..

26. 06. 2004
1
0
4798
Autor
Arienalia

Zdravím vás, Poutníci! Dnes pozdravím i Ne-Poutníky! Takže.. za několik dní (tj. 1.7. 2004) jsou našemu milému klubu už tři měsíce! Myslím, že si můžeme vřele gratulovat! Vždyť, ačkoli nenacházíme příliš času vkládat nová díla, máme celkem 6 členů a dosud existujeme, což už stojí za pochvalu! ;-) K našemu výročí, jak už je zvykem, vymýšlím soutěž. V tomto případě to však ani tak soutěž není, jako spíš ohlédnutí za vším, co vlastně Poutníci reprezentují. Pod tímto prologem vidíte začátek (z mysli prof. Tolkiena) a vaším úkolem (členů i nečlenů klubu) je navázat na něj jakoukoli strofou, na tu pak další a na tu další.. Inu, nenechte se pobízet :-)

 
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat..
 

Lúmenn
30. 07. 2004
Dát tip
krásné, nic mě nenapadá, už mi to připadá ukončené, ale moc moc krásné

Arienalia
09. 07. 2004
Dát tip
Snad jednou, až se probudím, všechny cesty budou projité. Každý kámen podruhé zřím, kraje sluncem věčně zalité. Možná víc mě ve světě nečeká, nikde kouzel brána, nikde duchů hrad, Ani známá tma mne však neleká, za starým tajemstvím znovu vyjdu rád..

synáček
09. 07. 2004
Dát tip
Otvírám náruč Světu, dýchám z plných plic, rozumím ptákům v letu, vím, co chce mi slunce říct. Miluji vše, co žije, miluji v dálce naději, fialky, kopretiny, orchideje, děti… i ty… co dospěly.

synáček
03. 07. 2004
Dát tip
Ajo...no..díky.. už se stalo...kruci...!

Lancelott
03. 07. 2004
Dát tip
Rád se toulám po vrcholcích rád se toulám v údolí jak je krásná tahle země až mě srdce zabolí Poutník nemá svoji chajdu z oblohy má střechu svou postel vždy na jiném místě mechem, trávou voňavou (a nezapomeňte posílat avíza!!)

Elemmírë
03. 07. 2004
Dát tip
Světlo hvězd či vánku dech, stále dál jdem tím světem, bolestí či po pádech, každý den vstaň s úsměvem. Na louce či v lesíku, spíme s mečem po boku, nechme si zdát dál a dál, co nám ten Svět přichystal.

Lancelott
02. 07. 2004
Dát tip
pak se ráno probudím přede mnou zas cesty kus píseň na rtech naladím ty se ke mně přidat zkus poslouchej co povídám nejkrásnější pocit znám když si kráčím cestou prašnou se svou holí a svou brašnou

Lancelott
02. 07. 2004
Dát tip
avi

synáček
02. 07. 2004
Dát tip
Někdy jdu sám a sám jindy rusalky mi cestu zkříží s elfi se do hovoru dám a skřítkové mi neublíží

Narriel
02. 07. 2004
Dát tip
Ááááá !! S Elfy !! Y !!!!!!!!!!!!!!!§ :-))

Lancelott
27. 06. 2004
Dát tip
Ač vím že nikdy nedoženu cestu jenž vyšla od mých vrat chci po ní běžet, kráčet, spěchat, prostě kdes v dálku putovat...

Arienalia
27. 06. 2004
Dát tip
Snad tam najdu lesy širé, možná domy s mlýny a milý lid. Do dřeva mé hole staré pak vryji, co v mysli mi hostí klid..

synáček
27. 06. 2004
Dát tip
Zda-li se někdy vrátím, nevím ani nechci se na to předem ptát usínat každý večer v jiném kraji a jiné slunce ráno přivítat…

Narriel
27. 06. 2004
Dát tip
A tak jdu vpřed, a zpět se neohlížím, Vždyť za mnou je jenom dům, a cesta, co už znám Proto když usínám, k novým hvězdám vzhlížím A přemýšlím jen o směru, jímž se zítra dám…

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru