Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zasněžená Třeboň

25. 01. 2005
3
0
5176
Autor
mishka

Jen tak z radosti, že konečně napadl sníh a začala zima...

Zprohýbaná tíhou

Zavalená bělmem

Zrcadlící se v odlescích

Zahlcená nedýchatelnem

Zmrzla v nehybnou krásu


jaza
28. 12. 2005
Dát tip
no vona je taková...

To je kráásnýý, , zimní, jednoduchý, paráda, holka...

Petr_Pan
23. 04. 2005
Dát tip
líbí se mi to - poslední veršík mi připomněl ojíněný břízy tady na vysočině - kouzelný, až strašidelný .. zaujala - TIP

mishka
23. 04. 2005
Dát tip
Petr_Pan: díky moc! Vždycky, když vysočinou projíždím, tak mi něčím připomíná náš kraj - i když vzhledově je to jiný... Zvláštní...

Petr_Pan
23. 04. 2005
Dát tip
já mám jižní čechy moc rád - trávil jsem tam pár dovolenejch a - myslím, že je to hlavně ta příroda, co si dělá co chce, kdykoliv si jí lidové na chvilku přestanou všímat .. máte tam moc krásný lesy u vás ( & rybníky samozřejmě ) :-)

mishka
23. 04. 2005
Dát tip
Petr_Pan: taky se mi tu moc líbí. A ty lesy víc než rybníky... A rybníky piva... :-)))

Petr_Pan
23. 04. 2005
Dát tip
pivo já moc vůbec neto .. :-) ale - taky ty lesy moc moc moc víc než rybníky - ale - známý jste spíš rybníkama, co si ze zeměpisu matně vybavuju ;-) tady jsou zase kouzelný mraky a celý ty kopečky & pole .. je to tady spíš do žluta než do zelena jako u vás, ale - taková uschlá/mrtvá louka takhle po zimě .. neni nic příjemnějšího :-)

Ja nerikam holkam co jsou decentne namalovany razitka,jen tem co to hodne prehanej!!No a dost to treba prehanej devky...Ne?Ja v Lomnici,kdyz se na nekoho podivam,znam ho a minimalne jednou jsem s nim mluvila,pak me to prestalo bavit.Disko,huleni a blby ftipky nejsou muj konicek!A co vypovida o maly holce kterej je sotva 12 ma obarveny vlasy,jeji slovnik neni o nic bohatsi nez slovnik nejakeho dlazdice a zmalovany vicka ma obtiskly az na cele?!Kdo by si ten obrazek neudelal,nerikam,ze jeji koureni,mluva a zpusoby je jeji chyba.Ta je na strane rodicu!Pokud se clovek neumi chovat ve spolecnosti,jak se asi chova doma,kdyz ho nikdo nesleduje.Kazdeho si prohlidnu,hodne se divam kolem sebe jak se kdo obleka,jak mluvi,gesta,vune,detaily...To neni predsudek,to je nazor!Kazdy by ho mel mit,kazdy kdo premysli!Ja ty lidi neodsuzuju,jen si vybiram lidi ktere chci mit jako sve pratele a i tem rikam co si myslim,nemel by to tak kazdy delat???Taky jeste,je rozdil mezi slusne oblecenou slecnou,ktera ma prijemne zvyraznene oci,rty,jemne rozetrene stiny,je slusne,decentne a klidne i nenapadne svudne oblecena a mezi zamlovanym razitkem s cigarem u pusy,vystrihem k pasu a silackyma recma.To prece musi videt kazdy!!!

mishka
19. 04. 2005
Dát tip
princeznicka: já s tebou naprosto souhlasím! Jen si nemyslím, že všichni jsou takoví. Neříkej mi, že v tvém okolí jsou všichni, jak ty říkáš, v jedné krabici... Ale to musíš vědět sama... Já v Třeboni také spoustu lidí nemusím vidět, nemusím s nima mluvit, ale je tu asi 6 lidiček, bez kterých by můj život nešel... A dalo práci je najít...

Ale to ja mam prece taky lidi,bez kterych nefunguju,ale nejsou z Lomnice:)Ne,mas pravdu vsichni nejsou stejni,ale ja je neznam....Taky musim priznat,ze je jedna holka se kterou se v Lomnici obcas bavim,tim obcas myslim tak jednou za dva tri mesice,ale to uz je ovlivneno casem.Mam ho zalostne malo.Jsem moc rada,ze souhlasis a chapu te,dal bych to neresila.Hm?Ty si snad taky porad na netu:)???

mishka
19. 04. 2005
Dát tip
princeznicka: já jsem hlavně pořád v práci a při tý příležitosti na netu... Máš pravdu, dál to řešit nebudem, je to všude stejné...

Ne tak to me trochu urazi!Myslim,ze jistou etapu puberty mam za sebou.A stejne v Lomnici nebo v okoli me nikdo nezna a s nikym se nabavim!Myslim to opravdu vazne,nemam tam nikoho v lasce.Vsichni jsou tam v jedne krabici.

mishka
17. 04. 2005
Dát tip
tak to vidíš. sama, ač se považuješ za dítě bez předsudků, zmalovanejm holkám říkáš automaticky razítka (aniž bys je znala) a ve svém okolí se s nikým nebavíš. když ti řeknu, co si asi říkám já, když tě potkám, tak se trochu urazíš. má to logiku? já v lomici ani v lužnici taky skoro nikoho neznám - ne proto, že nechci, ale proto, že se v tomhle okolí nepohybuju. do práce se maluju - moje profese to víceméně vyžaduje. a je mi fuk, jestli jsem podle tebe razítko nebo ne... :-)

No vida,kdo by rekl,ze je taky nekdo z Trebone?!No,ale ja ji tedy vnimam ponekud jinak a hlavne zasnezenou...

mishka
16. 04. 2005
Dát tip
princeznicka - já jí vnímám v různých odstínech. Vloni dokonce i zrmzlou. To když jsme čekali na zimu a ona prišla bez sněhu... ... a kdo by řekl, že je tu někdo z Lomice - jinak, já se teď přestěhovala do Lužnice... takže jsme od sebe 5 kiláků? :-)

Tak to je husty,treba se nekde potkavame:)Ja hlavne nechci vedet ktera jsi,nemam rada spoustu lidi uz od pohledu.Takhle se mi to zamlouva.Nemysli,ze jsem predsudkove dite,ale treba zmalovanejm holkam rikam razitka a nemam je rada.Tak takhle fungujou moje myslenkovy pochody.Bude to tak lepsi ne?:)

mishka
16. 04. 2005
Dát tip
princeznicka - takhle je to ouplně super - nemám v reálu ráda lidi z netu... Jinak buď v klidu, jsem o něco starší, takže já si asi říkám - ňáká trapná puberťačka (bez urážky) a snad ani nechci vědět, co si říkáš ty :-) Taky nejsem předsudkový dítě...

vesuvanka
26. 01. 2005
Dát tip
pěkná, jižní Čechy mám moc ráda.... TIP.... a díky za inspiraci

nadik_k
25. 01. 2005
Dát tip
Brrr...musím si vzít svetr, je mi zima:-)---ale moc pěknýýý

Pohlazení... k

chaImin
25. 01. 2005
Dát tip
proč jen ten pátý? (klíšek co zamkl fantazii) ***

zzzzzima....pěkná je...jsem taky moc ráda, že nasněžilo...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru