Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mazlení

01. 01. 2006
9
0
1832
Autor
Bossman

Mazlení= tulení, blbnutí, praní, někdy předehra, tisknutí, hraní si

 

   Mazlení, mazlení. Tak nějak je to jediná činnost, která je se ženou skutečně zajímavá. Mám jí možná i radši než milování samo o sobě. Tak co, vždycky si můžu vyho...

  Pomalinku a se zručností krejčího svlékat díly oblečení, líbat po odkrytých částech těla a sám se ani svlékat nemuset. Většinou mám dole jenom tričko (a ponožky). Jí někdy kalhotky nechám, ale jindy zase ne. Podle toho. 

   Když leží na zádech, pracují rty a jazyk v dokonalé symbióze. Užívám si pomalou jízdu v prvotřídní limuzíně. Přes lícní kosti a krk (někdy kousnu, aby věděla) drandim po okreskách. 

Propleteni nohama a prsty hledám, kde co lochtá, studí, co je příjemný a co ne.

  Nejradši ale mám, když jsem na zádech já. Leží na mě a tiskne se prsy k mým. Líbá a já zapojuji do průzkumu ruce. Hladím po rameni, tlačím na lopatky a přes boky k zadečku.            

   Zjistíte trpělivost, náruživost, vášnivost, zručnost, něžnost a kdo ví co všechno. Přijdete na  všechny nedokonalosti a stanou se na měsíce dokonalé.  

 

    Víte, milovat se není těžké. Stačí, když se dozví, že mám BMW, tetování, v kapse tisícovku a jde. Ale, co když se chci mazlit? Pak mám smůlu, protože ty, co by se mazlily nevěří, že kluci jako já můžou chtít víc, než jen se vystří...


Takže mazlení doporučuji, podle mě je mazlení intimnější než sex
 


Noe1
21. 03. 2006
Dát tip
tý bláho, echt dílo do klubu tuleňů

Je mi te vlastne lito...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru