Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Svět ... a naše svoboda ...

17. 01. 2012
4
5
699
Autor
Fart
Svět ... a naše svoboda ... Často na něj nadávám, ale co s tím když jinej k žití tu zatím nikdo nenašel … když i mravenci již dávno rezignovali a ty by to mohlo daleko víc srát makat takovejch milionů let na hromádkách jehličí a jinýho bordelu ze kterýho si staví příbytky ve kterým vypiplávaj´potomstvo¨, který nemá na vybranou nic jinýho než, že bude další miliony let dělat s největší pravděpodobností lautr to samý. Často je lituju, tak jako vyšší druh lituje ty který se někde zasekli a nemaj´například plat ředitele pořádný auto, šukavou sekretářku a ani pořádný parohy …. … na který by byl každej nimrod hrdej, ale který vám na druhý straně zase nedovolí vcházet do vlastního bytu hlavním vchodem, ale pouze garáží Ten Svět je vůbec poslední dobou nějakej divnej, když si představím do čeho jsem se narodil, a co se z toho pak vyvrbilo první co mě docela namíchlo bylo, že mě pořád odstavovali od žrádla a co byl vrchol, nesměl jsem se z toho mála ani svobodně posrat to bylo hned tfůůůj, to nesmíš ty bakaný chlapečku … kdepak mám vařešku … a nezůstalo jen u slov už dávno tehdy jsem měl chuť Vám všem říct od plic abyste s tím buzerováním šli někam že jsem svobodný a jedinečný tvor který už teď kráčí svou cestou neuměl jsem tehdy mluvit, jinak byste totiž, již dávno věděli že jednou se k tomu vrátím,... a poseru se .., kdy se mi bude chtít, navzdory Vám, ... i těm pitomým mravencům … * * ---------------------------------------------- * Comment Alci z Literu, .... k dílu \"Svět je okoukanej\"

5 názorů

Kompromis
24. 03. 2012
Dát tip
cha chá! Líbí!

cubka
18. 01. 2012
Dát tip
pěkné, t*

Zuzulinka
18. 01. 2012
Dát tip
žádná svoboda není, chlapečku...člověk se celý život podřizuje řádu, systému a dalším věcem...my máme jen ten vnitřní pocit, že ji máme:)

kurva, to je střelba.. kvalitní opus.. **

VH64
17. 01. 2012
Dát tip
Chudák Ferda. A co teprve hovniválové!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru