Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

1685 abysatinabudúce lapšječítalo feMÁeS (fMojej Audyjovyzuálnej Slovenčine)

16. 03. 2020
0
0
268
Autor
APV

1685 abysatinabudúce lapšječítalo feMÁeS (fMojej Audyjovyzuálnej Slovenčine)

29.2. 2020 4:32:10

taktipretkladám, čovosebespýsala, aleterasnevjempresne čitobola rómskacyganka, alebocygánskarómka, pretožesafních némocdobrevyznam, takaleteda určitejednasníchtobolaurčite, ktorávosebespýsala:

 

"O mně

hledám vážnej vztach napiš vše ti napiší . proč . jsem věrná pracujici vdova. a je mi same smutno. jen važně . nehledám flirt ale lasku . zeptej se mně přimo. kdo veři a miluje najde já ji zatim nenašla ale Nechám to nahodě Nesnašim leš nechci bit sklamaná . chci abi chlap se citil jako chlap a poznal že i romska žena umi dat životu smisl mit proko žit a milovat a taki mu dát svi srdce byt věrná . a dat životu ješte šanci vim že tu nekde si a hledaš važnej vztach nechceš bit sám pit rano kafičko ve dvov polibit se a jit do prace a bit v pohode . a byt milovanej kdiš se vrciš z prace viš že tam doma na tebe nekdo čeká . bohužel namne uš 3 roki nikdo neceka osud mi ho vzal . a tak pujdu životem dál . sli jstli. si. to ti napiš hned nevehaj a piš . nebudeš nikdy litovat . ??????"

 

jepatrné, žemadozaysta asymožnočítalasymyslym, keťsomeštespysoval vozvukočešine.

 

1685 so that next time you read in M ??A S (in My Audiovisual Slovak)

I will let you read what she wrote in me, but now I do not know exactly whether it was a Romani cygan or a cyan Romani because it is not very well known, but surely one of them was definitely who wrote about herself:

 

"About me

I'm looking for a serious relationship write everything you write. why. I am a faithful working widow. and I feel the same sad. just seriously. I'm not looking for flirt but love. ask me directly. who loves and loves to find I have not yet found it but I'll leave it by chance I do not try not want a bit disappointed. I want an abi guy to feel like a guy and know that even a Romani woman can give life a life and love and also give him his heart to be faithful. and give life a chance I know that you are here somewhere and looking for serious relationships do not want to bite yourself drinking morning coffee in two kiss and go to work and a bit cool. and be loved whoever you come back from work you know there's someone waiting for you at home. unfortunately, it has been 3 years since no one fate took it from me. so I go on with my life. sli jstli. are u. write it and don't write it right away. you will never regret it. ?????? "

 

 

it is obvious that I may have read me somewhat, though I was still writing in audio Czech.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru