Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

1805 kvasymódo

01. 07. 2020
0
0
240
Autor
APV

1805 kvasymódo

29.6.2020 5:55:55

ušmockrát somsyfšym, žekeť peknémladéslečny majúnavýber, takvyberajúzle. fčérasatozasapotvrdilo:

 

sedelsomujynakvoľnéhostola nateráskebufetérkybarčy skafemacygarou. fšetkéďalšyjebolyvopsadené, ybalen nadruhomkoncuterasy bolstvól uňohošdrepel celkomalenaozajhnusný mladýchalan. takžemalárekapytulácyja:

 

trochastaršýfešák voproti hodnemladšýkvasymódo. ateras, vlastnefčéra, prystalykubrehu dvekrásnemladé pádlobrtky adošlysydobufetérky dačokúpyť. malsomcelkom slušnývýhľad ataksomhypnotyzýroval ýchpeknéprdelky, abysaposadily kumne.

 

akýstvólsymyslyš, žesyprdelkyvybraly?

 

kebysysy eštetakmer nebolatakystá, dampépéčka:

 

pretožesomprafdospysný, takeštemusym pryspýsať, žefčerajšýkvasymódo bolnaozajpekný aeštektemu akosatiešniekedypovedá dozlatovavopálený mladýchalan.

 

1805 quasimodo

I have noticed many times that when pretty young girls have a choice, they choose badly. yesterday it was confirmed again:

 

I was sitting at an otherwise free table on the terrace of the Barbora buffet with a coffee and a cigar. all the others were occupied, only at the other end of the terrace was a table where he sat quite but a really disgusting young boy. so a small recap:

 

a little older handsome versus a much younger quasimodo. and now, actually yesterday, two beautiful young peddlers landed on the shore and came to the buffet to buy something. I had a pretty decent view and so I hypnotized their nice asses to sit next to me.

 

what table do you think they chose their asses for?

 

if you weren't almost the same, I'll give you a peeper:

 

because I am truthful, I still have to admit that yesterday's quasimodo was really nice and also to how it is sometimes said to be a golden-tanned young boy.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru