Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

U doktora

27. 04. 2022
5
12
345
Autor
Aru

Inspirovala mě tuhle Lubošova Kolenoskopie, musel sem sednout ke stroji a jak je u mě zvykem, napsat totálně skutečný psaní :D

Pan doktor byl vyššího vzrůstu 10. metrů a tak se nepatrně hrbil ve své ordinaci s dveřmi vedoucími do čekárny na kterých stálo: 'MUDr. Smrt' a pod tím bylo reklamní sdělení: 'Se zubní pastou Zubilka se blýsknete na každé společenské akci ' s obrázkem veselého, smějícího se zoubku, šermujícího s kartáčkem, natřeným pastou Zubilka, která také měla veselý, smějící se obličejík, lákající na ústní hygienu. Bylo to nedávno co doktor přijal novou sestřičku, neboť stará Vychtrlová šla do důchodu. Stejně přesluhovala nejméně 70 let. Měla obrovské ruce, kterými popadla přicházejícího pacienta za krk a když se budoucí přicházející pacient moc smýkal, tak s ním flákla o zem a tím mu způsobila menší narkózu, kterou mohl využít doktor k vyšetření. Doktor nejraději prováděl kolonoskopii, kdy se lidem hrabal v zadnici, což ho moc bavilo, na rozdíl od vyšetřených, kteří si nemohli po zbytek týdne sednout. Kolonoskopie je moc důležitá, jelikož si tam nevidíte, nemůžete si ji provést sami a proto musíte do ordinace, třeba za doktorem Smrtí.

Doktor měl tu úžasnou výhodu, že ordinoval na menším městě a k dalšímu doktorovi to měli lidé tuze daleko a tak neměl doktor s tak sympatickým jménem o pacienty nouzi. A teď navíc jeho prestiž zvedala i nová sestřička Monika s velmi atraktivními přednostmi a to nenosila ani podprsenku, což na poliklinice v hlavním městě Vídni, kde začínala, způsobovalo řetězové infarkty u starších pánů, kteří ale mohli žít klidně díky medicíně i dalších 70 let! Proto sestřičku Moniku poslali kamsi do Čech, kde doufali, že tam u jakéhosi doktůrka bůhvíkde způsobí v rozpuku 18. let co nejméně potíží.

Doktor si nejprve myslel, že místo starý Vychtrlový dostane jiný vysloužilý koště, ale byl šokován, když za svítání v trhající se mlze nachových červánků, přijíždějíc ozdravující rychlostí staršího, leč stále šarmantního a charismatického doktora na závodním ekologickém elektrokole značky Nikola, fungujícím na dřevoplyn uviděl Moniku v blůzce nad pupíkem a v minisukni. Byl donucen si lékařskou brašnou se zdravotním nářadím zakrýt vlastní popředí, neboť se v těch místech cítil velmi prokrven. Což lze plně přisoudit svižné, zdravotní jízdě na kole Nikola. Doktor bez meškání Moniku přijal a po té běžel kvapem na záchod ve velmi urgentní záležitosti, kde strávil nezbytně nutnou dobu dlouhou asi 30 minut. Po té co si zcela ulevil se mohl v přítomnosti Moniky věnovat doktořině, zhruba do polední přestávky, kde proces v urgentní záležitosti na záchodě byl donucen zopakovat. Tak krásná a tak moc se doktorovi Monika líbila, že byl donucen osudovými okolnostmi, které na něho doléhali v přítomnosti Moniky ji pojmout za manželku, proti čemuž ze strany Moniky nebylo žádných námitek.

Monika, původně Vraždová, si jménem Smrťová dost polepšila a byla na své nové příjmení patřičné hrdá. Čekárna praskala ve švech lidmi mužského osazenstva, kteří se v bouřlivém čekání navzájem ušlapávali, až se jim bude doktor hrabat v zadnici. Dorazili i takoví žalostní absentéři, kteří na toto zadové vyšetření nikdy nechodili a dokonce se zabarikádovali ve svých bytech, když si doktor Smrt pro ně přišel v doprovodu hasičů, rozbíjejících sekerami absentérům zaklíněné dveře, doktor nejen že byl plně oddán své práci, kterou miloval, ale ještě byl natolik zodpovědný, že nenechal nikoho uniknout preventivním prohlídkám. Díky doktorovi Smrti, byli lidé v tom městě, co se týče prdelního zdraví vysoko nad celorepublikovým průměrem.

Leč nikdo si netroufl nasadit doktorovi parohy, neboť jeho důkladnost jejich vlastních zadových partií jim byla známa. Nikdo nepochyboval o otci, když se Monice narodila dvojčátka. Otec se dmul pýchou a už si maloval v představách, jak jeho děti pokračují v jeho práci prdelního doktora. Doktor byl plně spokojen, měl skvělou práci, kdy se lidem hrabal v zadnicích, krásnou manželku, kterou navíc měl jako sestřičku. I dětičky dělaly tatínkovi radost, když v dětských hrách od útlého dětství chtěly po ostatních dětech, aby si stahovaly kalhoty.


12 názorů

Aru
28. 04. 2022
Dát tip

viď? viď? viď! :))))))

no přesně iví, za mě doktor Smrt je prostě obyčejnej úchylák, dokonce dvojitej :D:D

díky iví ;)


blacksabbath
28. 04. 2022
Dát tip Aru

Zachraň se - kdo můžeš:-))))))


Aru
28. 04. 2022
Dát tip

drsná tyčinka :D

vím, proč nechodím do jistých (zdravo)- vědných zařízení :))

díky Nami ;)


Nami 99
28. 04. 2022
Dát tip

Hezké počtení.

Analytička - tyčinka používaná při vyšetření análu.


Abakus
27. 04. 2022
Dát tip

ja sa na tú preventívnu, vy.......


Aru
26. 04. 2022
Dát tip

:))

díky Evži, je to takový prdelní humor :D


A do prd.... To je pěkný příběh :-)


Aru
26. 04. 2022
Dát tip

ale, ale ale, vždyť je to báječná povídka :))


Kočkodan
26. 04. 2022
Dát tip

Aru, nemusíš mít strachem stažený zadek, že ti nařídím, aby sis stáhnul kalhoty, a pak si tě ohnu přes koleno. Tolik jsi to dílko zase nepodělal. ;-)


bixley
26. 04. 2022
Dát tip

To snad nevadí. :-)


Aru
26. 04. 2022
Dát tip

kolenoskopie nebyl můj nápad, pouze jsem se inspiroval, nikoli kopíroval ;)

díky :)


bixley
26. 04. 2022
Dát tip

Spíš jsem čekala, že nějak rozvedeš tu kolEnoskopii, to by bylo zajímavější a Tvé fantazie hodno.  Ale i tak fajn.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru