Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

VERU

07. 11. 2022
7
5
194
Autor
Benetka

https://www.youtube.com/watch?v=5PzQHZLiUPs&ab_channel=AdamLambert

Veru je čtyřletá dcera Slávkova šéfa. Slávkův šéf je o patnáct let mladší ale navzájem se respektují. Neboť oba vědí. A vo vo vo tom to je. Prostě... Není to o tom co ti kdo řekne/namluví. Není to o tom co si svět přeje aby sis myslel. Není to o... Ale oni vědí. Šéf bere dceru do zaměstnání z donucení_ Ále však všichni víme jak to je_ Makej. Pot. Krev. A dělej co umíš a můžeš. Za každé situace. Že má manželka problém s druhým dítětem? Že potřebuješ volno? Že...? Nezajímá. Vezme ji na lékařskou prohlídku a pak s sebou do práce. No a tam musí fungovat jako šéf. A nemůže se při tom věnovat i dceři... I půjčuje ji na hlídání kde komu. Hodně toho vyzobala ZLATOHNĚDÁ. A posledně v pátek i Slávek. Přišli za ním a po chvilce šéf řiká: Můžu ti ji tady nějaký čas nechat? Pohlídáš ji? JASNĚ ŠÉFE! A přitom už mu v hlavě šrotovalo že už dávno neví jak VŮBEC BÝT! s takhle malým človíčkem...

A Veru řekne: Strejdo! Můžu tady z toho (tři palety na sobě) skákat dolů?! Jasně že jo! Nejde jí vyšplhat nahoru: Podáš mi ruku?! Jasně že jo! A skočí. A udělá přitom pukrle... Jak mi to šlo? Zeptá se jen tak mimochodem. P.E.R.F.E.K.T.N.Í.!!!  A tak skáče zas a zas. Jenže zábava pro takové dítě nevydrží na moc dlouho. A tak... Třeba? Chceš si kreslit? JO!!! Dává jí propisku a ona řiká: Umím se podepsat - chceš to vidět? JASNĚ ŽE CHCI!!! A opravdu napíše VERU. Hmmm... A potom kreslí... Postavičku. A když ji domaluje řekne: To jsi TY! 

A skutečně. Jako by si z oka vypadl.

První komu to dnes ukázal byla ZLATOHNĚDÁ. Řekla: Tá malučká je ale šikulka!

Druhý byl její táta. Řekl: Hmmm... Ta holka je čím dál tím lepší a lepší!

A já?

Tenhle obrázek si nechám.


5 názorů

šéfe...zvládnul jsi to na jedničku:-))))


Evženie Brambůrková
08. 11. 2022
Dát tip Benetka

To je moc hezké.


Alegna
08. 11. 2022
Dát tip Benetka

Šikovná holčinda, dětská společnost dokáže rozvířit chmury


Aru
08. 11. 2022
Dát tip Benetka

za pár let si Veru řekne, že v práci byla dřív větší z á b a v a :))

u nás v práci se sice neskáče z palet, ale jinak je to práce úplně o hovně :D


Kočkodan
07. 11. 2022
Dát tip Benetka

Věru, Veru jsem si přečetl rád.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru