eponym

Pečlivě paralyzována silým odporem, s nohama zkříženýma, a rukou na ústech si přisedávám k šílenství. Vrývám si do těla jeho pravdu a odmítám se hnout. Neví. Šílenství, strach, namyšlený strach z šílenství vyplňuje nekonečnou prázdnotu explodující hvězdou co čeká na zázrak nejvyššího pohlazení.

17. 09. 2004
2
0
1281
Ostatní nezařaditelné

ano-ne

Všechna ano i ne se zdají být tak zvučná, a přitom bez významu. Nehladí se, nedoplňují navzájem. Nerozhlíží se na obě strany než přejdou jazykem dlážděnou skutečnost. Ne, ony se vůbec nerozhlížejí, natož, aby vůbec někam přecházela.

14. 09. 2004
1
0
1210
Ostatní nezařaditelné

LIARS Dont want your corn they want your children !!!

Přemýšlim, co tyhle tři kluky, tyhle tři lháře tolik bestiálního spojuje a katapultuje orgie drásavýho břinčení a řinčení, supění a úpění až do nebeských výšin. Snad jejich matky kdysi v minulosti v potemnělém koutu hlubokého sklepa společně znásilnil stejný bezdomovec, snad se stali obětmi tajných experimentů s neuronovými štěpy, únosu mimozemskými bytostmi,. slovy agenta Muldera, "odpověď je někde tam venku" a obyčejný člověk může jen žasnout a dohadovat se.
Neni to dlouho, co se v NY sešli jako parta hudbymilných studentů umění - pár let zpátky.

13. 09. 2004
1
0
1175
Recenze i neliterární

nedělní komplex

Myslim že je neděle. Den bez nejmenšího půvabu. Časy se měnej a slunce hřeje chladnějc než bejvá zvykem. Tělo to pozná, chabne, a doba, tak jak pokročila, si logicky žádá povinný minimum vzpomínek, aby se mohla přelomit do tmy a znovu se probudit v záři jiný přítomnosti, oddálit smrt, oddálit život….

12. 09. 2004
3
0
1072
Ostatní nezařaditelné
Nahoru