Slzy

Mý srdce pláče a slzy se mi lesknou na tváři,snad osušit je se ti jednou podaří. Stékají po líci na dekolt kanou,věřím, že smysl má zůstat pro tebe pannou. Hledají cestičky po těle kapou,chci být tvou životní milostnou mapou. Mý slzy pálej, jak ďáblovo znamení,když na správný srdce spadnou rozdrtí v něm kamení.

15. 12. 2006
0
1
586
Smíšené verše

Upřímnost

Kolem spousty lidí-já i přesto samaa už zase prožívám svý malý drama. Je mi tak divně, myšlenky pálíjá vnímám okolí už jen jaksi z dáli. Úplně volný mi teď detaily jsou i když nechtěj, tak lidi jsi do očí lžou. Koukaj se do očí, slova okolo letí,ale cenu maj jak zahozený smetí.

15. 12. 2006
0
0
413
Smíšené verše

Spoutaní

Roztáhnout křídla, krok a letět,proč to lidi neumí v tomhletom světě. Máme křídla spoutaný a zmuchlaný pírka,jsem jak osamělejch soch neúplná sbírka. Nechceme letát-pádu se bojíme,každý odlišnosti radši se straníme. Zamykáme svoje sny a klíče zahazujemza sny, co jsou ostatních klidně je nahrazujem.

15. 12. 2006
0
1
405
Smíšené verše

Smutek

Srdce bolí, rty se chvějíutápíš se v beznaději. Myšlenky bouří, rozum se vztekátvý emoce jsou rozbouřená řeka. Nesmíš pošlapat cit a rozdrtit něhu,jen aby ses už dotkl pocitů břehu. Duše pláče, tiše vzlyká,snad jednou pochopí, že za lásku pyká.

15. 12. 2006
0
0
401
Smíšené verše
Nahoru