Laptopy

Před nedávnem představil Steve Jobs v zámoří nový Macbook Air – technologický zázrak. Ultratenký notebook, který si v tloušťce nezadá se dvěma šedesátistránkovými sešity (1. 93 cm v nejširším bodě a 0. 4 cm v bodě nejtenčím).

13. 04. 2009
0
6
558
Fejetony

O houslích medvědích

Za sedmero horami a za sedmero lesy a jednou velkou louží leží jeden kraj, který oplývá rozlehlými loukami, hlubokými lesy a průzračnými jezery. A v tom kraji jedno malé a knížectví a v něm – mimo jiné – dva bratři v dřevěné chaloupce – Raimo a Erkki. Starší z bratrů, Raimo, byl od přírody mírná povaha – někteří by snad byli řekli, že je dokonce líný jako veš. Celé dny nedělal nic jiného, než že seděl na zahradě, nejlépe v koruně jabloně, a hrál na housle, jež zdědil po dědečkovi.

13. 04. 2009
1
0
535
Pohádky

Tam v polích s... zmrzlinou ?

Obchody skončily jako vždy v pět. Uspořádal jsem si věci na stole – JÁ totiž, narozdíl od některých mých konkurentů, nejsem chaotický a nepořádný. Prázdné papíry do třetího šuplíku, kalkulačku do prvního, tužky do pořadače, ten pak do úložného prostoru pro klávesnici, zamknout stůl, notebook uložit do tašky, pěkně popořádku a pomalu. můj každodenní rituál, řád, díky němuž se spolehlivě odpoutám od stresu z celodenního napětí.

13. 04. 2009
0
3
491
Povídky
Nahoru