Mezi láskou a kopákem

Byla to velká láska, Protože i bubeník může milovat. Tedy alespoň teoreticky. Byl štastný a zároveň strašně hloupý. Dlouho trvalo než zjistil, že skloubit rockový život a lásku ke křehké blondýnce nejde.

13. 01. 2014
0
1
432
MIMO

NIC

Paličku od bicích nenápadně převaloval na konečcích prstů, sálem se ozýval pískot a někdo už i začal řvát. Zněly výkřiky tipu hanba, kurvitel blán a podobně. Potom odešel. Dlouho se nevracel, ale nakonec to vlastně nikomu nevadilo.

13. 09. 2011
5
7
619
MIMO

Až někdy uvidíš

Až někdy uvidíš
Co ze mě zbylo
Odpust si blbý komentáře, prosím
Byl jsem debil a teď za to trpím

29. 04. 2010
0
2
880
Ostatní nezařaditelné

Zpooved pomatence

Bylo my ctí,
stejné sny jako ty snít.
Teď už to skončilo,
prostě se něco zkazilo.

04. 01. 2010
0
4
1033
MIMO

URNA

krásná malá dáma
neví co se stává
když se ukáže
v plny parádě

07. 11. 2009
1
2
736
MIMO

ŽIVOT S ČERODĚJKOU ANEB KURVA JÁ SE ASI ZBLÁZNIL!!!

Vo tom jak sem se z touhle děvou seznámil sem snad napsal už dost, ale fajn tak ještě jednou pro pořádek aby se to nepletlo. Takže začalo to někdy tak zhruba metr před vánocama Kdy sme se tam tak ńák výce či méně vomylem potkali ve starym dobrym MVéčku. No a pak to šlo celkem dost rychle najednou sem jí seděl mezi nohama a byl zní totálně v prdeli a aby toho ještě nebylo málo tak sem byl tak kvalitně zbořenej, že sem byl docela rád když sem byl schopnej dát jí pusu, ale vo tom co to je efko sem si v tý době moh nechat asi jenom zdát. No prostě sem idiot schopnej zbořit se kdykoliv s kýmkoliv a bohužel taky z čehokoliv.

05. 08. 2009
0
15
1312
Povídky

V Melodce ne poprvý a tutově ne naposled

V Melodce ne poprvý a tutově ne naposled
Tedˇ budu vyprávět jeden příběh, kterej bude možná vypadat trochu jako dyby byl vo mě, ale pozor na to zdání klame, protože vo mě je.
Byl to čtvrtek a já doma řek, že du za kamarádkou, kerá vodjíždí na hory, protože my bylo celkem jasný, že mě do Melodky naši nepustí. Tim, že by mě nepustili sem si sice zas až tak moc jistej nebyl, ale proč zbytečně riskovat. Jak to je se ostatně brzo ukáže.

20. 06. 2009
0
5
784
Ostatní nezařaditelné

Zajímavé vyůstění jedné malé kocoviny

Zajímavé vyústění jedné malé kocoviny
Petr seděl v hospodě v centru Brna a ve svých vzpomínkách se vracel zpět ke včerejšímu večeru. Uvažoval o tom jestli to včera trošku nepřehnal, protože se mu postupně vraceli útržky včerejších událostí a postupně odesílal všem účastníkům včerejší party textové zprávy tipu promiň tohle sem opravdu nechtěl nebo tohle se opravdu nemělo stát. A pak si vzpomněl na to co provedl Janě, která se mu zdála krásná a chytrá, přemýšlel co napsat jí. Vůbec si nepamatoval co jí vlastně říkal, ale někde ve svém nitru cítil, že to byla chyba, že ji už po svém včerejším výstupu asi nikdy neuvidí mu došlo o chvíli později.

12. 05. 2009
0
3
947
Povídky

Jak převléknot postel?

Jak se převléká postel
Návod pro muže:
1- je nutné sebrat dostatek odvahy a vyrazit z hospody o pár piv dřív
2- vzdát se večerního programu ( po pár pivech je velký problém i takováto banalita )

12. 05. 2009
5
6
809
Jen tak pro radost
Nahoru