Život je černým psem

Život je černým psem
Šťastný pán se šťastným černým psem,
Kráčí proudem do neznáma,
Dočkal se soudu červnového rána.

09. 03. 2011
1
0
756
Smíšené verše

90 minut stesku...

Místo masa na dřevěném prkýnku, leží uplakaná holka, jíž osud ukradl iluze a znárodní vše, co měla ve vínku. Proud krve z plesnivého těla, máčí její hebké vlasy, najednou opepřená dívka bez rtů, pláče, aniž by chtěla. Sůl opitá do němoty, rozežírá její LÁSKU, "VRAH JSI. " křičím, sýpavě, neslyšně, do temnoty.

25. 09. 2005
9
2
2332
Volné verše

LHOSTEJNOST

Srdce v kabelce ledabyle mezi věcmi ztracené daroval jsi ho jedné holce pro níž není cenné.

29. 05. 2005
2
1
1771
Vázané verše

OBĚŠENÝ BULTERIÉR

Ve stínu myšlenka za myšlenkou kluše srdce bije jakoby naposled nechci už poslouchat hluše toužím okusit svůj první let Proletět nad kaštanem kde se houpe oběšený bulteriér vědět, že spolu nezůstanem vybílit s tebou citům ateliér Křídla vzňala prvního máje když jsi okusil, jak chutná ex nechci poslouchat ty lžive báje a dávat ti vášnivý sex Pochop, jseš bez šance ztratila jsem s tebou příliš nenávidím ty tvé slovní tance tak si prdel vy***.

28. 05. 2005
3
1
2281
Vázané verše

V 5 HODIN RÁNO...

Dívám se mu upřeně do očí, z nichž přímo srší plamínky, usmívá se přesně tím způsobem, co mě pokaždé dostane, říká mu familierně idiotský úsměv. Zvláštní, nikdy se mi nelíbily modré oči a teď se v nich přímo utápím. "Na co myslíš. " ptám se ho.

17. 05. 2005
3
1
1964
Povídky

Z---MÁMENÁ

Uprostřed Elektry svítí aréna zde opičáci předvádějí mužnou sílu vodku házejí do pléna snaží se odtáhnout každý svoji vílu Náhle ho spatřila nasazuje ochranný štít aniž by mu patřila tančí mu vstříc Úsměv a vodka mizí ruce položila na jeho ramena ten pocit jí není cizí on však vyhlíží Sifonova semena Odtáhl se a jí slzy stékají po tváři krocan je snaživě utírá objímají se v diskotékové záři ona mu však utíká Smutek neznal konce, je raněná octla se v náruči mladého hřebce cítí se zmámená zlobí se, dala se v šanc lehce Její touhu hřebec nasává chce s ní překročit tajemné dveře ona si s ním však pohrává těžce odolává další nevěře.

02. 05. 2005
1
1
1629
Vázané verše

PoD PsA...

Tělo zaváté sněhem rozpíchané od injekčních jehel úpí po morfinu nesnese dál už tu lacinou dřinu.

25. 04. 2005
1
1
1700
Miniatury, hříčky

KRÁL mlžného OPARU

Král mlžného oparu laská usměvavý zlatý déšť popíjejí spolu u baru zatímco nenávist kulminuje v pěst Trnka již oba dávno zradila skryla za květ své trny a se šeříkem se vsadila že zlatý déšť vsadí do urny Slunce přebírá své žezlo paprsky vyhání nenávist upadlá v zapomnění všechno zlo a nevzdychne po něm jediný list.

24. 04. 2005
3
1
2202
Vázané verše

VČERA

Silnice plná štěrku a žáru Tvoje tvář v modrém autě řadím a ubírám páru cítím Tvé tmavomodré chutě Pár ladných tanečních kroků do rytmu hraje bouře stmívání provokuje touhu Tvá spolujezdkyně vystupuje z kouře Cesta zpět plná deště květy se schovaly rozevírají se jen Tvé kleště aniž bychom k sobě cit chovali.

19. 04. 2005
3
0
1635
Vázané verše

Tanec krocana

Krocan se dvěma pozéry pozoruje vilné dívčí pohyby rozmotává kabel nevěry hledá tělo bez chyby Jeho ostří zrak probodává šero každá by ho chtěla mít on však chce jen dokonalé tělo o němž může v jeskyni snít Černého Petra ona skrývá v dlaní krocan její strdce leptá nechává vše na ní po jejím těle se stále ptá Rozum drží ji nad propastí jak dlouho se ptám utápí se černou slastí a krocan postupuje dál a dál Schody ji skrývají v náruči vínem ovíněná jakoby nevinná s úsměvem ji on poručí a stala se ledově prolhaná.

13. 04. 2005
1
0
1661
Smíšené verše

JSEM ...

Jsem klec s květinovou vůní jež vábí ušlechtilé slavíky nabízím rozkoše tůni za položené krky na špalíky Jsem zlá čarodějka s tváří anděla jež zaříkavá slavičí sny aniž by je spát viděla vstupuje do černé hry Jsem med po záruční lhůtě jež slepí jejich křídla a nahání slavíkům chutě neodhalí je-li to pravda či křivda Jsem princezna pod závojem skrytá jež z opevněného hradu naříká do svých havraních vlasů lásku chytá a slavík ji vstříc pospíchá Jsem sklíčko, drahokam se nazývám oslním všechny falešným leskem na slavíka třpytem dotírám a utíkám před rozbřeskem Jsem to cos nazval upřímnost jsem ta kterou jsi nazval lásky bohyni jaká je to dojemnost pro slavičí lovkyni.

13. 04. 2005
2
1
1761
Vázané verše
Nahoru