Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

(ne)Pochvala na internetovou výheň

06. 08. 2006
0
0
2069
Autor
Mitrill

(ne)Pochvala na internetovou výheň

 

Vážení ti, kdož milujete pubertální sledování módních trendů, rádi jdete s davem?

Chodit s davem je dobrý…aspoň se neztratí nový stupidní nápad o tom ,jak zblbnout mládež.

Vlastně ne…zblbnout kohokoliv.

Móda je něco co se lidem vtlouká do hlavy již odmalička a s oblibou tomu dáváme pěkná hesla jako, že je něco cool a trendy.

 

Trendem je například internetový server  www.libimseti.cz . Hodně lidí zde nachází určitou seberealizaci.Problém je že na podobných akcích se můžeme setkat s lidmi, kteří takové stránky mají jen jako jakousi pastvu pro slepé ovce.

 

Existují palcové titulky na plakátech kde, se hlásá, že tento server je největší v ČR a máte šanci zde vyhrávat, seznamovat se a chodit na různé akce….

 

Bavit se je sice fajn, ale každý kdo sem přijde by si měl dávat pozor , protože často tu muži oslovují dívky a následně po nich žádají nejrůznější sexuální praktiky…od fetišismu po pissing.

 

Na těchto stránkách také oslovují cizinci dívky a chtějí si s nimi povídat aby si zlepšili angličtinu a posléze zvou na drink…

 

Navíc se zde děti a velmi mladí lidé naučí, že za krásu se něco dostane….čím víc krásy ,tím víc výhod. ¨Je to tak nějak chovná stanice pro lidičky co se chtějí nějak uplatnit tělem, když ne hlavou.

 

P.S. Jinak obsluha serveru asi ještě sedí na stromech.

 


mortecino
24. 08. 2006
Dát tip
si arogantní, mitrille, a já budu taky, chceš-li. Už jen závěr tvého "díla" tomu nasvědčuje. nevěděl jsem, že jde o nějaké umění, napsat, co se mi nelíbí na nějakém bláznivém internetovém servru. Objektivní kritika neexistuje, jak víme Dej si relax a, tvými slovy, - vyser se na to

Mitrill
24. 08. 2006
Dát tip
kurva můžete mi už přestat říkat mitrille? navíc je to jen mitrill vzhledem k tomu že sem žena. 1, nevim proč se to tady tak rozpoutalo 2, bylo to kvůli tomu že někteří pánové napadali čistě mě ne to dílo, říct mi že řešim píčovinu? na něčem se musím naučit psát...když se to nelíbí tak to nečtěte 3, když se někdo postavil na obranu mé osobu dostal sodu tohle není objektivní kritika jestli chcete urážet jen aby ste si zlepšili náladu tak si zaplaťte cvokaře

mortecino
23. 08. 2006
Dát tip
aaa, uz vidim o co tady jde takze vlastne par lidem se nelibi, ze internet ma urcite vlastnosti, ktere jsou v jistem smeru docela dobre zneuzitelne, treba uchylakama, (coz se treba zmeni, pry se vyviji www2, cenzurovana) ovsem ktere prave delaji internet tim cim je.. a druha skupina to uznava, a problem ktery na tyhle stranky asi moc nepatri odmita komentovat, pripadne odsoudit nezakroceni obsluhy ciziho servru, za coz jsou nalezite a docela drsne odsuzovani stranou prvni..fajn a co to ma spolecneho s talentem, mitrille?

pardón: uvrhli... ale snad mi odpustíte. Nakonec vám stejně nic jiného nezbude.

tak jo... lidský hlavy nezměníme, dokud se nezmění samy. stejně jsme všichni tak hloupí, že si nikdy nezametem před vlastním chodníkem, než začneme vypouštět slova, slova, slova a špinavý slova, pak letí šutr, balvan, nůž, hlava, střela, interkontinentální střela včetně jaderný hlavice, a nakonec je celej v prdeli. Zabijme nenávist láskou a začněme ve svém nitru. Tímto kárám všechny blbce včetně sebe, kteří rozpoutali bitvu kvůli ničemu a uvrhly náš svět do války kvůli blbcům nikdy nekončící.

Baziliška
23. 08. 2006
Dát tip
nedošlo mi hned, že máš patent na rozum...a všechno víš, všemu rozumíš... tvoje reakce je tak vyhýbavá a mimo, jak jen může být... myslím, že nemá cenu, abych s tebou dál ztrácela čas...měj se fajn, na neshledanou:-)))!

Delahaye
23. 08. 2006
Dát tip
:-))) Ty ses nám nějak rozparádila a to jsem Tě vůbec nenapadl o urážce už vůbec nemluvě prostě jsi použila (velmi) špatné přirovnání, ze kterého plyne : a/že jsi knihu nečetla , b/že jsi ji příliš nepochopila, c/že jsi to jen tak plácla tak si to neber tak osobně a klidně dál broj, proti čemuž Ti libo :-) btw ... to, že již Kojzar nepíše do RP, je svatá pravda, neb RP již neexistuje ... a co z toho vyplývá ? Že opět špatně čteš a broukáš tam něco o mém přehledu ... :-)) btw1 ... k tématu výše se vyjadřovat nechci, neboť dle mě svým obsahem na literární server nepatří Ještě něčemu nerozumíš ? :-))

Baziliška
23. 08. 2006
Dát tip
konkrétní scestný argument? četl/as vůbec tu knihu??? a vyjádřit se můžeš k námětu výše - ale to je asi moc náročné téma, viď? jinak pro tvoji informaci, Kojzar ještě neumřel...a tendenčně píše nadále...ale to by od tebe asi chtělo trochu větší přehled...než lze čekat... btw, rozhodně víc čtu než píšu...což není problém si ověřit např. přes poslední kritiky autora...obvykle je píšu kratší, někdy jen dám tip dobré věci:-)...jenže to je pro tebe těžší než urážet... je tak obtížné, napsat připomínku a nebýt přitom příliš osobní? když ovšem nemáš argumenty...jen pocity...tak proč na tebe klást vysoké nároky:-(

Delahaye
23. 08. 2006
Dát tip
:-)) k jakému tématu ? Já kritizuju konkrétně Tebe - za konkrétní scestný argument. Tak si to nepleť ... a víc čti, než piš. :-))

Baziliška
22. 08. 2006
Dát tip
asi jo...pokuds to neviděl/a jen jako film... tomu říkám kritika k tématu...

Delahaye
22. 08. 2006
Dát tip
Baziliška : tedy pokud si myslíš, že Nabokov proti něčemu brojil, tak jsme asi každý četli úplně jinou knihu :-)))) mmch ... brojil ... krásné slovo ale naposled suprově brojil Kojzar v eRPéčku ... a to už je nějakej pátek :-)))

Yorick
19. 08. 2006
Dát tip
imho pismak se taky nachazi v pozdnim adolescentnim veku, uz taky ledackos zkusil, a takovyhle zoufaly internetovy vykrik ho z rytmu urcite nevyvede - predevsim diky prevaze duchapritomnych uzivatelu :=)

chikvadrat
19. 08. 2006
Dát tip
Nickyx- Vella promine, ale to, že je pismak literární ještě neznamen, že je slušný... Server je takový jací jsou uživatelé...

chikvadrat
19. 08. 2006
Dát tip
Co máš proti pissingu-Skoušelas to někdy? Nešla bys na drink???

Nickyx
17. 08. 2006
Dát tip
člověku přijde naprosto neuvěřitelné, co všechno se může odehrát i na relativně slušném literárním serveru, jakým písmák je, nebo možná byl (možná jsem po přečtení předchozích "kritik" schopen klonit se spíše k možnosti druhé)...dle mého názoru se autorka snažila alespoň poukázat na problém, jelikož ho už vzhledem ke svému relativně nízkému věku schopna řešit není (opravdu nic proti autorce, naopak)...a opravdu nechápu lidi, kteří jsou schopni pravděpodobně pod záminkou hlubší kritiky "dílo" totálně zničit a naopak se nepřímo zastat úchylů a podobných členů společnosti...je opravdu zajímavé sledovat, jak diametrálně se liší názory obou pohlaví......"poškozená" strana je navíc svým způsobem trestána za to, že se odvážila poukázat na určitý problém (za problém TOTO považuji) také bych byl rád, kdyby se jistí nejmenovaní autoři vyjadřovali spíše k dílu samotnému, nikoli k autorce co se týče mého názoru ohledně stránek libimseti, domnívám se, že by bylo lepší stěžovat si (pokud to autorka skutečně takto mínila) u provozovatelů serveru libimseti.cz, toto mi přijde malinko jako pláč u nesprávného hrobu...ale oceňuji autorku, že je schopna stát si za svým názorem i před sborem lidí, který se snaží překřičet její zpívání...nic proti nikomu (maximálně jen něco málo), takto to vnímám, děkuji za prostor pro můj názor

crayfish
17. 08. 2006
Dát tip
Zase mě přepadla nostalgie. Jsem na Písmáku pět let a pořád tu jsou některý správný nicky. Ať si každej dělá, co chce! Ať si navštěvuje servery, jaký chce. Když chce. :-) Vello, to klišé s lízátky, prosím, ne. !!! To mi radši jako admin naformátuj básně tak, aby vypadaly jako tenkrát, kdy jsem je sem vložil a ne jako invalidní shluk nesrozumitelného textu. Přečetl jsem si výše zvednutý prst intelektuála/lky a zase, jako před pěti lety, musím souhlasit se starými "známými", JIKEM a Papuchem... ACH JO!

G_B_Show
12. 08. 2006
Dát tip
mimiochodem - vědělas, že písmáka a líbímseti založel jeden a ten samý člověk? (Olda) uber v hodnocení, máš jen jednostranný pohled toho, kdo nechce být součástí systému. Dle mého jde o geniální nápad (obojího), byť jde o druh manipulace lidmi. Ale co, když se jim to líbí, ne?

jaza
09. 08. 2006
Dát tip
hm pising...

jaza
09. 08. 2006
Dát tip
počkej mně poslali zadara lístek na loveplanet))) ale napsali tam jiný méno, tak sem se vzteky smazal

ch_34
09. 08. 2006
Dát tip
amen... měli bychom se raději vzdělat a přejímat názory dvou rozhořčených děvčat, jež si berou věci nějak moc osobně... což možná také o něčem svědčí... tohle mě baví! kecám, nebaví

Baziliška
09. 08. 2006
Dát tip
to je to, v čem máte pravdu...s tím serverem to nemá nic společného (alespoň doufám) ale to neospravedlňuje to navážení se do autorky tohoto příspěvku - přečti si celou diskuzi - někteří autoři rádoby nad věcí se vyjadřují ne k scestnosti podobného názoru, ale k autorce samé...to je podle mě nanejvýš sprosté a spíš to poukazuje na zakomplexovanost dotyčného...se omlouvám, že ti došlo avi, poslala jsem ho všem...ale konkrétně proti tvým příspěvkům opravdu nic nemám, na tebe se ta kritika nevztahuje...tak si to prosím tě neber osobně:-)

pozorovatel
08. 08. 2006
Dát tip
baziliško: a co to má společnýho s libimseti?

Baziliška
08. 08. 2006
Dát tip
myslete trochu, když už druhého urážíte...je snad pochopitelné, že autorka příspěvku nemá nic proti tomu, aby to dělali dvanáctiletí mezi sebou...spíš jí vadí, jsou-li k tomu bezohledně zneužiti a pohlaví je opravdu irelevantní řešit, zraní to každého... to, jak se navážíte do autorky příspěvku je ubohé...:-(((...i když si možná myslíte, že je směšná a mnoho vašich připomínek je k věci vy chytráci, četl jste někdo Lolitu??? a došlo vám, že Nabokov nebrojí proti sexuální zkušenosti dětí, ale ta úchylnost je právě ve zneužití dítěte dospělým?!! vždyť Lolita už nějaké zkušenosti s vrstevníky měla...jenže on je v tom dost rozdíl...což vy asi nechápete...chcete vůbec druhého pochopit nebo jenom "s nadhledem" osočit??

ch_34
08. 08. 2006
Dát tip
ano.. a za všechno může server tvrdě do nich, bijte je!!

Mitrill
08. 08. 2006
Dát tip
Když máš názor tak ho můžeš říct....to že je podle některých legální chtít sex po někom kdo je chráněný zákonem ...fajn....ale když ti jde jen o to se do mě navážet tak si to ani nečti...a nemusíš se tím trápit....

ch_34
08. 08. 2006
Dát tip
ph: mám svázané ruce --------------- tak mě napadlo, že ještě může jít o nevědomou touhu, jež zůstala nenaplněna, ale to bys zase měla probrat se svým partnerem pořád nevim, o co ti jde, dvanáctiletí podobné věci dělají sami mezi sebou

Ano, nikomu do toho nic není, co si myslíš o úchylech... Tak co to tady roztrubuješ?

Mitrill
08. 08. 2006
Dát tip
Jen tak mimochodem sem ženská...pokud to někomu nedošlo a co ostatně je komu do toho si myslím o úchylech a pak viděl ste někdy někdo malou holku, který se něco takovýho stalo? asi ne já ale jo a pěkný to není a seš pěkně naivní když si myslíš že náctiletý tohle nedělaj....nebude to tím že je tu až moc chlapů co si neuměj připustit že sou prasata?

ch: Tobě se jeden fakt nezavděčí, co? Pořád ti bude něco vadit. Pořád! Co si tím dokazuješ? Co po mně vlastně chceš??? Já už takhle dál nemůžu! Dusím se!

JiKo
08. 08. 2006
Dát tip
Tak tak, za dvanáctilený děti nemaj ručit správci serveru, ale jejich rodiče. Jinak já bych si s dovolením také vzal...

ch_34
07. 08. 2006
Dát tip
řek' jsem rozlousknout, ne rozkřápnout

Křáp!

Křáp!

ch_34
07. 08. 2006
Dát tip
který je třeba rozlousknout

ch_34
07. 08. 2006
Dát tip
to je oříšek

Nedá si někdo pissingr? ... Tedy pišingr, pardon...

evalota47
07. 08. 2006
Dát tip
jednak : trochu holého faktu...když nechceš a nelíbí se ti to..nechoď tam. druhak: své náctileté si hlídám jako ovčák svoje ovce..a vlky trhám když mi je napadnou. treťak :moji náctiletí mají naštěstí jiné zájmy než se seznamnovat na netu...takové blbosti zkouším já..hi hi hi...

ch_34: hele na nevedome objekty touhy jsem tu ja..ale myslim ze je nam vsem pomerne jasne ze mitrill na tyto a jine servery projikoval jenom svuj vnitrni stin "uchyla" a tudiz proto volam do zbrane a vykrikuji ne znicit servery ale mitrilla! pozo: bohuzel spravcem serveru hnusim se ti muze byt jenom panensky neposkvrneny eunuch...ale neboj pro tebe se jiste take neco najde...

ch_34
07. 08. 2006
Dát tip
mám tady něco pro Mitrilla: jen mě napadlo zeptat se, co si myslíš o danáctiletých holčičkách....? myslim, že máš velký illuse a krom toho.... proč se tak bojíš o holčičky? proč je tak ochraňuješ, narozdíl od chlapečků? je to tím, že po nich nějak toužíš? že je sám pociťuješ jako nevědomý objekt svojí touhy?

pozorovatel
07. 08. 2006
Dát tip
blázne, jdu do toho s tebou můžu tam dělat admina? prosíím! přísahám, že jsem úchyl

Mitrill
07. 08. 2006
Dát tip
no autor mlčí protože tu ani nebyl...takže nápad je to dost dobrý a určitě by zabral...mimochodem pro Jika....nejsem puritán, ale napsala sem to jen jako kritiku můj názor je takový že pokud na server se přihlásí 12letá holka a myslí si že se bude hezky bavit a někdo jí napíše že se chce kamarádit a pak z něj vyleze úchyl...tohle by si měli zprávci serveru hlídat ... mimochodem pokud taková zpráva přijde tak máte upozornit zprávce ale většinou se nic nestane....

pozo...ja neviem...preto som sa pytal...mam dilemu...a autor mlci....

snazzy
07. 08. 2006
Dát tip
2malejblazen: hahahaha, s tim servrem to máš recht, nejspíš by byl ještě úspěšnější... víš kolik lidí by chtělo vidět, kdo je ještě ošklivější než oni sami?:)) Měl bysis to nechat patentovat, než ti to někdo ukradne:) checht

...ale....ale treba je to vsecko z lasky...treba ja bych nikdy nepozadal svoji divku o pissing aniz bych si nebyl jisty ze me miluje a ze ja ji... ps. co takhle zalozit servr - hnusim se ti?

papouch
07. 08. 2006
Dát tip
To by se za komunismu stát nemohlo!!!

ch_34
07. 08. 2006
Dát tip
PROBOHA! PROČ NEMŮŽE BÝT SVĚT LEPŠÍ, PROČ UŽ NENÍ KONEČNĚ LEPŠÍ, SPRÁVNÝ A RŮŽOVOUČKÝ, PLNÝ RŮŽOVOUČINKATÝCH SERVERŮ, KDE BY ŽENY PO MUŽÍCH VYŽADOVALY NĚKTERÉ BĚŽNÉ UDÁLOSTI, JAKO TŘEBA JSOU PISSING A FETIŠISM...

pozorovatel
06. 08. 2006
Dát tip
"protože často tu muži oslovují dívky a následně po nich žádají nejrůznější sexuální praktiky…od fetišismu po pissing." a ono to chodí i jinak? ašši: myslíš, že i třeba sex?

JiKo
06. 08. 2006
Dát tip
Je to prostě seznamovací server na téma "Líbím se ti!" Písmák je zase seznamovací server "mám rád literaturu" V čem je problém? ne všichni jsou puritáni jako ty a nekdo se prostě klidně seznámí jen tak aby se s někým vyspal, nebo aby si jen tak zaflirtoval. Kde je problém? Zvednutý prst mladého intelektuála?

m_r_girl
06. 08. 2006
Dát tip
Na líbku končím! Je to tam samý devian!

...a ake este sexualne praktiky po nich ziadaju?...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru