Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dívka Blesku

11. 06. 2020
7
4
1356
Autor
Movsar

Dívka Blesku

Stojí na zastávce, ve strakatých punčoškách a krátké sukni, posmutnělá dívka Blesku. A den už se koulí a ona, stejně jako nikdo, netuší, kam. Šestkou se sveze do Vodičkovy. Oblékne si zástěru a k radosti z žízně kolemjdoucích z tropického ovoce bude dobývat šťávu. A je jí jisto, že z téhle radosti a žízně nedobude žádnou slávu. Tak to zítra zas zkusí před objektivem fotografa Blesku. Bez sukýnky, bez iluzí; Punčošky necháme, olízne se mistr a cvakne slávu.

Holčička s maminkou

Má kožené kalhoty a bundičku s flitry, takže háže světýlky v odpoledním slunci. A je jí tak šest, možná sedm. S maminkou si vyšla na Václavák, už se chce líbit světu. A maminku má hodnou, takže jí v tom neklade veto. Možná jdou do Debenhams koupit malinká tanga, vyprosila si je. Šňůrková by ti slušela, Adélko, maminka vezme xxs a zajdou si ještě na zmrzlinu k Titovi Gelatitovi do Jindřišské. A dostanou kopeček na účet podniku, poněvadž pan Tito straní půvabu žen všeho věku.

 

Snivý polír

Na opačné straně světa někdo právě pozoruje, jak v rytmu samby portorikánské holky házejí zadky, a on musí hlídat, jestli chlapi ve výkopu v pravidelném rytmu házejí lopatami. A tak si aspoň ohřeje retko a z modrého dýmu odezírá shaking bubble butts, snivý polír.


4 názory

Alegna
12. 06. 2020
Dát tip

krásně zachycené postřehy, mám od tebe ráda kratší texty, jsou pro mě poezií :-)*


Markel
12. 06. 2020
Dát tip

všechny tři *


Gora
12. 06. 2020
Dát tip

Polír - nemá to snadné:-))


Andělka1
12. 06. 2020
Dát tip

VŠECHNY TŘI JSOU TAK LIDSKÉ.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru