Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Holčička a zvířátko

27. 08. 2020
5
4
290
Autor
Movsar


Pětiletou holčičku odnesl nafukovací jednorožec na širé moře, píší v digitálních novinách.

Netušili, jaké jim ta roztomilá hračka přinese drama. Tatínek foukal, až se mu točila hlava: tak rostly nohy, tělo, nakonec tlama. Pak vstoupili s holčičkou do mírných vln, posadil ji na hřbet bájného zvířátka jako svou princezničku a zamával jí. Pak vystoupal zpátky na pláž a sedl si do písku, odkud dítě střežil. Jenže pláž... to je taky rejdiště ženských, které usilují o pozornost mužů. A tak se tatínek zadíval tu jedním směrem, tu dalším, až se mu motala hlava. Bikiny, bikiny, bikiny, mysl mu bikinovatěla, a zatím se zvedal větřík a s ním hladina moře.

Vlny, to je něco pro jednorožce! Samou radostí vzepjal se na zadní a dal se do cvalu a holčička jen koukala, jak se tatínek zmenšuje, už ani nepoznala, jestli má tvář napravo - za rozkulatělou zadnicí brunetky, anebo nalevo - za rozkypělými ňadry blondýnky anebo docela vyvrácenou za plnotučnými stehýnky nějaké cizí maminky.

A tak holčička na svém jednorožci plula své dobrodružství. A mezitím v písku tatínek docela náhodou zjistil, že už ani on nevidí svou holčičku, jen jakousi siluetu na obzoru, a sladká nit erotického snění tím byla přeškubnuta až poněkud surově. A volal na holčičku jménem, a stejně tak mohl volat na gumového jednorožce, marné bylo jeh hoře, vlny unášely dvojici na širé moře.

Jenže zrovna, jak už to v pohádkách bývá, kroužila kolem loď a v ní muž s dobrým srdcem za chlupatou hrudí, kapitán Nikos Andranikos se svou posádkou. Poručil holčičku vytáhnout, nechat se takto zvěčnit pro digitální noviny a pak jí v podpalubí nabídl fíky máčené v medu. A zatímco dumlala tlustý fík máčený v medu, kapitán s chlupatou hrudí holčičku hladil po vláskách a říkal, že už je všechno v pořádku a že příště si musí na zvířátka dát pozor.


4 názory

lastgasp
27. 08. 2020
Dát tip blacksabbath

Čte se to lehce jako "sranda", ale kdo to zažil ví, že to žádná "sranda" není.


Alegna
27. 08. 2020
Dát tip

hm, měla jsem  před očima modrý obzor a na něm tmavou siluetku ***


dobře ty Movsare......:-))))...................*/***


Gora
27. 08. 2020
Dát tip

Ten dramatický příběh jsi napsal jako pohádku andrsenovského ražení:-)

 bylo jeh - jehO


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru