Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Práce.

21. 06. 2023
3
8
148
Autor
Wojta

Pohroma,

pro Roma.


8 názorů

K3
před 11 měsíci
Dát tip

Vtipný mi to moc nepřijde, ani rým ani obsah. Spíš blbůstka.


Savage Flame
před 11 měsíci
Dát tip

To kuba.49vojenciak: To je ale právě ono. Pakliže žijeme v právním státě, čemuž bych rád věřil, není-li jasně zřejmý úmysl, není de facto možné za dané vinit. Z kontextu nevyplývá nic a vypovídací hodnota je asi tak závadná, jako ta u tvrzení "bota je robota pro Robota". Dalo by se asi polemizovat, že kde je žalobce je možný úmysl... ale... Pakliže se tím uvedeným tvrzením cítí dotčen třeba pan Petr Robot, ať se klidně ohradí a třeba i soudně. Až do výsledku onoho případného sporu ale myslím stejně platí presumce neviny, ne viny, pakliže se řídíme naším právním řádem. Ono, ne každý, kdo si všimne kamene a vezme ho do ruky, ho na nás nutně chce hodit... A víc o tom plkat už nebudu. :) S.f.


kuba.49vojenciak
před 11 měsíci
Dát tip

V opačném pořadí veršů by text působil svižnější


kuba.49vojenciak
před 11 měsíci
Dát tip

To savage flame: souhlasím, ale vlastně ne. Důležitý je kontext, který tady nejde poznat. Je to myšleny vážně nebo ne? Ale jinak ano, je to fajn přesmyčka 


Radovan Jiří Voříšek
před 11 měsíci
Dát tip Savage Flame

vtipnej nápad 


Savage Flame
před 11 měsíci
Dát tip

To Gora: A proč? Že je v tom Rom? No a? Je to přesmyčka a docela vtipná. To je, jako bych nemohl říct vtip o černoších. Přijde mi praštěný říkat kosatce ryba, aby se neurazila. Sarkasmus je sarkasmus a těžko se nikde nenajde někdo, koho se nedotkne. Tahle přeháněná korektnost mě přijde víc mimo mísu, než se zasmát a nebrat to vážně. Mimochodem, pokud někomu vadí, že jsem nepoužil označení afro-někdo, nebudu se omlouvat a to myslím vážně, na svou hnědou kůži a z části africký kořeny. Lidi neblázněte. Tohle není "Mein Kampf", ale prostě fórek, možná košilatej, ale stejně jen fórek. ;) S.f.


Delahaye
před 11 měsíci
Dát tip Savage Flame

a to mně se zase líbí .. skoro haiku :-D 


Gora
před 11 měsíci
Dát tip K3

Tohle dílko se mi moc nezdá...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru