Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Firemní úlet (v této době)((Jihomoravský comics))

19. 11. 2023
7
5
72

 

 

 

 

 

 

Firemní úlet *(v této době)   ((Jihomoravský comics))

 

*např. v šedesátých letech se úletem ovšem nazývaly až mnohem závažnější věci :) ((např, u nás na Středisku geodézie (dneska Katastrálním úřadě :) ) večírky (oslavy nejrůznějšího druhu - v průměru cca jeden týdně :) ) se prý protáhly běžně až do rána; vzešlo z toho (např.) i několik dětí mezi kolegy :) (ale ovšem i dlouhodobějších - manželských i nemanželských - vztahů, apod. )... :)    ) )

((já jsem **tuhle dobu na SG (ale i jinde :) ) zažil - zachytl vlastně již jen cípem; - ve druhé polovině let osmdesátých... :)  ))

 

**((a ať nám ještě někdo podsouvá, že za socialismu nebyla sranda... :)!, ...; nebo že za socialismu se vlastně nežilo, apod. ... :) ))

 

 


5 názorů

Jsem ráda, že jsem žila v mládí v jiné době.


Benetka
před 5 měsíci
Dát tip Zeanddrich E.

No stejně bych ale měl strach co mi řekne až ji potkám potom v pondělí v práci... :) Vlastně né! Co to kecám!! Já bych byl tak nalitej že bych si stejně nic nepamatoval!!! :D


Alegna
před 5 měsíci
Dát tip

Přesný :)


Jamardi
před 5 měsíci
Dát tip Alegna, Benetka

A opovažte se mi odpovědět nějak neurčitě a korektně.... :)))


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru