Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

UFO

01. 12. 2023
2
2
94

Nastala půlroční severní noc. Svítím. A najednou malé UFO začalo mi v šeru kroužit před očima. Poziční světla a gravitační motory. Chytilo mouchu, bude to masožravý druh. Mne si nevšímá. Jsem pro něj jenom hora, prozkoumává nulový prostor jako drobná lupa. Do kabiny není vidět. Tak otvírám okno, mihne se a je pryč. Někde venku pustí pohon takřka naplno a vrací se domů. Já čekám na konec polárního období. Létavice pohřbeny - další měsíce už ve znamení slunce.

 


2 názory

Lubor Vyskoč
před 5 měsíci
Dát tip Alegna

Já tomu klidně věřím. Psal jsem v téhle básni o tom, co mi dělají oči, když si je promnu, ale opravdové UFO z jiného soudku - OK. Lubor.


Alegna
před 5 měsíci
Dát tip

Text plný "fantazie" na mě působí uklidňujícím dojmem.

Ono to bude znít bláznivě, vídám malá světýlka, dokáží se pohybovat, jedno v podobě malinkaté neonové trubičky mi letělo proti oku, pomyslela jsem, ne do oka ne, pojď raději na nastavenou dlaň. Vznášelo se mi nad dlaní a přitom rotovalo.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru