Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rovnoprávnost po skandinávsku (obrázky ze severu)((fotografie))

31. 01. 2024
8
7
110

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rovnoprávnost po skandinávsku (obrázky ze severu)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

 

 

 

 

Švédský domeček

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

:

 

 

 

 

 

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


7 názorů

Zeanddrich E.
před 3 měsíci
Dát tip

 

(( ...)).

Děkuji všem za komentáře, etc. ...:) 


Evženie Brambůrková
před 3 měsíci
Dát tip Zeanddrich E.

:-)


Rhodesie
před 3 měsíci
Dát tip Alegna, Gora, Zeanddrich E.

Ta socha symbolicky vykresluje mne a mou ženu.

Takhle jsem před ní malinkej...   :)


Alegna
před 3 měsíci
Dát tip Gora, Zeanddrich E.

Socha ženy  má velikostí navrch nad sochou muže, hm, o tom by se daly vést sáhodlouhé diskuse :)

domeček je skoro stejný, jako u nás na vesnici, prosvítající slunce zřejmě skrz korunu stromů vytváří zajímavý obraz nebe na fasádě, takže jsem na chvilku uvěřila, že je to stín letících hus :)


Jamardi
před 3 měsíci
Dát tip Zeanddrich E.

Zajímavé je to oboje. U nás na sídlišti nakreslili obrázky létajících ptáků na některé domy a ptáci zde opravdu přestali hnízdit. Majitel domku se asi obával, že to nebude stačit. Možná by se měl přestěhovat někam jinam, kde by ptáci vůbec nebyli.  K té soše, něco takového by se nemělo tesat do kamene. Tradičně se tesalo do kamene to, co mělo být vzor. Teď je sice jiná doba, ale když nic nemá váhu je stejně špatně jako když něco má příliš velkou váhu. Já nejsem úplně splachovací a vadilo by mě dívat se tím směrem, kdybych chodila okolo. Tak když už někdo něco takového vytvoří, tak by to mělo jít nanejvýš do muzea, kde se na to podívá jen ten, kdo chce.


Zeanddrich E.
před 3 měsíci
Dát tip

 

(Myslím, že fotografii č. 01 jsem (cca před 15 -ti lety) vyfotil v Oslu, ale nejsem si tím už jistý... (pouze tím, že to bylo na sever od moře Baltského...) )


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru