Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kdo zkurvil svět (1. část)

31. 01. 2024
2
2
65

Když Jahve, bůh pouště, stvořil prvního z nás, vštěpoval mu, že svět se skládá ze dvou odlišných říší, ve kterých platí odlišné zákony, každá z nich existuje nezávisle na té druhé, žádnou z nich není možné vykládat prostřednictvím zákonů fungujících v druhé, každá z nich je pro nás stejně důležitá a aby svět správně fungoval, musí se obě udržovat v rovnováze a nikdy, za žádnou cenu, se nesmí smísit dohromady. První z nich je říše sexu a našich sexuálních fantazií a druhá je říše našeho běžného života.

 

První lidé se jeho návodem řídili a uchovávali svět v rovnováze, ale časem se začali rodit muži, kteří už na jeho slova úplně zapomněli, začali přenášet své sexuální fantazie do běžného života a promítat je do jeho zákonů, až úplně ztratili schopnost rozlišovat mezi sexuálními fantaziemi a běžným životem, a tak původní rovnováhu narušili a svět zkurvili. A jelikož svět byl očividně vychýlený a muži ho nedokázali nijak opravit, převzaly nad ním vládu ženy a pokusily se vypudit sexuální fantazie nejdřív z říše běžného života, a vrátit mu jeho původní zákony, ale jelikož uvěřily že říše sexu souvisí s vládou mužů, rozhodly, že sex se odteď musí řídit podle zákonů běžného života, a tak se rovnováha vychýlila zase opačným směrem................(pokračování příště)


2 názory

Janina6
před 3 měsíci
Dát tip

Počkám si na pokračování. Zatím mám na jazyku spoustu "ale".


kuba.49vojenciak
před 3 měsíci
Dát tip

Otázka, zda souhlasím, ale napsáno dobře.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru