Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nová úžasná domácí předložka

26. 03. 2024
12
23
175
Autor
Aru

V nových školních osnovách se zjevila nová předložka a ihned byla zjištěna její důležitost a univerzalita v životě českém jako takovém, (o vývozu předložky do Germánie se zatím nad korunovačním křížem v utajeném bunkru utajeného gerchmanskécho města dále jedná,) učitelé po tomto zjištění ihned začali si tuto novou univerzální předložku zapisovat navzájem do notýsků. 

Děti se servaly o nové učebnice a sociální média zaplavuje astronomické sdílení této předložky, natolik je skvělá. Rodiče jsou nadšení, už nemusejí nutit děti do učení, děti se učí zcela samy a navíc samy vstávají za hluboké tmy a již před svítáním postávají před školami a těší se na učení. Učitelé v šoku, také raději začali docházet do školy před svítáním a všichni společně čekají do rána na ředitele škol, než je tam vpustí, kolikrát i za třeskutých mrazů českých zim, až s -270°C.

Český stát zaplavila vlna radosti, důchodci přestali čekat na slevy! A raději si poslechnou svá vnoučata o nové univerzální předložce. V Praze akcie probořily strop akcionářského domu. Češi jsou nadšení a skládají nové národní písně o univerzální předložce. Všude se rojí nadšení, zpívající a tančící Češi v krojích. Hudební obchody hlásí nedostatek houslí, předobjednávky dosahují až 20. let čekacích lhůt! V každé české hospodě natočí pivo s až 88% slevou každému, kdo používá novou národní českou předložku.

Nová česká univerzální předložka se dá použít naprosto všude v jakékoli souvislosti. O nové české předložce se dokonce dočetli i Písmáci a to přímo z tohoto článku. Češi si začali úžasně rozumět a skončili veškeré hádky, dokonce byly ukončeny i až stoleté války na českém území a to vše jen díky úžasné české předložce. Poláci v závisti okamžitě zasedli ve vládě a zrušili všechny spřežky, i oni chtějí úžasnou českou předložku do každé polské domácnosti!


23 názorů

Lili.
před 4 týdny
Dát tip Aru

Dělej to pořád, protože je to fajn. Házej to na displaye.


Aru
před 4 týdny
Dát tip Benetka

pravda, ale tak bizarní doba jako je tato si žádá bizarní a vyšinuté autory :D

ale musím říct, že představa Čechů, kteří si z ničeho nic nedělají a mají permanetně dobrou náladu mi přišla natolik šílená, že jsem to musel hodit na displej :))


Lili.
před 4 týdny
Dát tip Aru

Godot nedorazil a předložku se tak nedozvíme... ách. To je prostě parádní...

 


Aru
před 4 týdny
Dát tip Lili.

Rhodesie, ona je bizarní, stejně jako tenhle text ;)


Rhodesie
před 4 týdny
Dát tip

Tak ještě, žes nám tu předložku neprozradil. Nevím co ybch ze samýho nadšení provedl...   :)


Aru
před měsícem
Dát tip

díky Lído ;)


Alegna
před měsícem
Dát tip Philogyny

Vymyšlený to máš skvěle. Předožka je na tom stejně, jako císařovy nové šaty :)). 


Aru
před měsícem
Dát tip

a já ji prozrazovat nebudu Jamardi, už by to nebylo tak mystifikující :D

Přemku, nedozrají snad jabka bez putina, nevyrostou jahody bez Fialy? války se vedly, vedou a vést budou (z čistě politických a naprosto sobeckých důvodů) a nadto politika patří politikům, rozhodně ne před domácí krb. politika byla, je a bude vždycky svinstvo a i kdyby si nakrásně lidi protestama svoje vydupali, stejně po čase ty lidi v politice tak jako tak vyhnijou a pojede to znovu z kopce dolů.

no ano Jani, je to na hranici dvojmyslu ;)

díky Goro ;)


Gora
před měsícem
Dát tip

Aru, předložkový fantasto:-)

 


Janina6
před měsícem
Dát tip

:D

Dlouho jsem si představovala nějaký chlupatý kobereček a divila se, co s tím má společného škola... Bezva nápady 


lastgasp
před měsícem
Dát tip Janina6, Gora

Musím říct, že nová universální předložka je skutečně velmi užitečná a potřebná. Předpokládám, že po jejím zavedení v Polsku, lze určitě předpokládat iniciativu vlády k jejímu zavedení i na Ukrajině. Vzniknou ovšem obavy, aby to Putin nepokládal za provokaci a nespustil mobilizaci dalších stovek tisíců odvedenců. Svět se bude divit, co Češi dokáží.  


Jamardi
před měsícem
Dát tip

Taky bych chtěla vědět, která to je. :) Moje mysl bloudí mezi slovními druhy, snad z nějaké nespisovné udělali spisovnou? Máš to tak naznačené na začátku a na konci. Jak píšeš o těch důchodcích, tak jsem fakt myslela na předložku-rohožku. :)


Philogyny
před měsícem
Dát tip

Jediné, co se mi hmusí jsou vši a mouchy. S blechama od ježků se dovedu vypořádat.  :)


Aru
před měsícem
Dát tip Benetka

jenom to slovo, pouze TO slovo BENE :D


Benetka
před měsícem
Dát tip

A jenom s tím slovem? Nebo i s Ní?!?!?! :D


Aru
před měsícem
Dát tip

díky Lili ;)


Aru
před měsícem
Dát tip Benetka

já vím Bene, zápasil jsem s tím slovem po celou dobu :D


Lili.
před měsícem
Dát tip

Zajímavé. Předložené.


Benetka
před měsícem
Dát tip Aru, Marian67

NOVÁ ÚŽASNÁ nejen DOMÁCÍ PŘEDKOŽKA jsem čet nejprv... Tedy nic pro židy že... :D


Aru
před měsícem
Dát tip Benetka

Phil ale byla by to skvělá povídka o vších :D


Philogyny
před měsícem
Dát tip Aru, Benetka, Gora, Alegna

U nás ve škole kdysi zavedli sezení na zemi s předložkami. Všechny děti měly vši, kterým se v univerzálních předložkách náramně zalíbilo. Všichni rodiče měli vši. Všechny rodiny měly vši. Předložka se objevila i v naší domácnosti s návodem na odvšivení. Hodila jsem ji do kamen.  S předložkou byl ámen.  :)


Aru
před měsícem
Dát tip 8hanka, Janina6

jo, já vím, strašně to svádělo hodit tam předložku, jako rohožku :D

ale přišlo mi mnohem lepší upustit i od prozrazení vymyšlené předložky na základě které tohle vzniklo, je to čistě na fantazii čtenáře, s tím pracuje každý tištěný text nejlépe, narozdíl od vizuálního média :)


8hanka
před měsícem
Dát tip Jamardi

A že som tak smelá, ktorá že to je???U nás je všetko rozhádané a po 2 kole voĺby prezidenta bude ešte horšie...zišla by sa viac ako soĺ, už ani tá nemá také postavenie ako v čase rozprávky. .som taká prízemná, že po prečítaní názvu som čakala epopej o predložke v domácnosti, napr. pred krbom, posteĺou.. 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru