Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

2100 blb shalucynacema

05. 04. 2024
1
1
39
Autor
APV

2100 blb shalucynacema

4.4.2024 4:51

floni prfníhokvětna, cošbylafkalendáři červenástředa, sembyl fpraze, fkavárněslávie. vobědnalsemsy kapučínoskaramelem apustilse dočtení ňákýchnovin, kerýmělypýsmena. dyšsemvotnich votrchvoči, fšimsemsy, žemyčíšník přinestykapučína dvě. taksem přijehodalším průletuřek:

 

“pane, zapoměl stetu jednokapučíno.

 

nezapoměl, vystesy vobědnaldvě.”

 

anešsem stačilpochopyt pročbychtodělal, bylpryč. taksemtoprfní dosebelyl jakžíznivejvodu stím, žemystydnedruhé azase utohočet. fnestřeženou chvílymy tensamejsyčák nyníušmoje druhékapučíno bezeslofukrat. račisemsy fzaltosvýprfní apřesetsy doterytóryja, kdesloužila, teťušvým ževelmypříjemnážena. alejaksemsypřeset, taksedomnívala, žesbytek kapučína, kerýsemsypřines, jepohostovy, kerejtubyl předemnou atakmy běhemhovoru, cosybudupřát, doněj šouplaubrousek. dyšsemjířek, žebylomoje, přinesladalší súsměvem yskaramelem.

 

taksemnakonec todruhé, teťušvytouženékapučíno přecyjendostal anavýc - uprfníhostolku blb shalucynacema atadymilážena.


1 názor

J.Rose
před 4 týdny
Dát tip APV

No tedy? Přidat ještě pár vulgarismů a koncepce tvého slohu by v jistém směru evokovala Verbala, kontroverzního komentátora filmového webu CSFD. 

Celkem běžná situace ze života, vpletena do pavučiny slovních patvarů. Jenže! 

Má to začátek i nějakou pointu. Užitý styl navíc nutí člověka číst s maximální pečlivostí a nikam nespěchat. Pokud by mělo jít o knihu, vzdal bych to po jedné stránce, ale tohle je fajn zpestření. 

Možná jsem divný, ale za sebe říkám povedený bizárek. 

Jo! A dostal jsem chuť na „kapučínoskaramelem“ :)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru