Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tři chlebíčky ((comics Petr z kanceláře)) (Plus bonus - z mojí geodezie... :) )

01. 05. 2024
4
5
65

 

 

 

 

 

 

 

((Plus bonus: něco pro ty, co mi vyčítají, že kreslím samé křivé čáry :) (o absenci pravých úhlů nemluvě... :) )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

))

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


5 názorů

Zeanddrich E.
před 2 týdny
Dát tip

 

Ještě k tomu komiksu;  - mimo jiné (ad několik sérií z doby po roce 2016, kdy jsem poprvé od roku 1993 začal znovu trochu kreslit...) ta celková již na prvý pohled ne moc pohledná podoba je odrazemblbosti; - místo abych kreslil do zvětšeného formátu, a pak to následně zmenšil, kreslil jsem přímo do okýnek konečné velikosti (tedy do pásečku o délce asi 19,5 cm) - a naopak toto následně mnohde zvětšuji (tím pádem i téměř neviditelné ,,chybky" jsou pak vidět o hodně více...)!!


Zeanddrich E.
před 2 týdny
Dát tip

Holky, děkuji (především) za komentáře...:).

Ohledně těch geodetickcých obrázků: abych se nějak nechlubil cizím peřím :), musím říci, že konkrétně z těchto věcí většinu už asi dělali moji zaměstnanci... :) (a to některé navíc za použití počítačových programů, a následného tisku... :) ) 

 

((...)).

Ale já jsem ještě ta generace, kdy jsme - ve druhé polovině osmdesátých let - v práci kreslili (rýsovali) pouze ručně, anóbrž počítače (apod.) jsme tam prostě neměli, že... :):.)


Alegna
před 2 týdny
Dát tip Zeanddrich E.

Tak chlebíčky nemaj chybu :). V rýsování jsi taky dobrý, klobouček.


Andreina
před 2 týdny
Dát tip Zeanddrich E.

Je vidět, že Petr měl přehled o druzích chlebíčku, ale vybrat si, to je problém. Myslím, že Bohunka to vyřešila naprosto správně, aby nebyl zklamaný, že mu přinesla jiný, než na který měl chuť.

Hele, ale ani na těch výkresech nejsou jen rovné čáry a pravé úhly. Ty si ty obloučky prostě odpustit nemůžeš.


Jamardi
před 2 týdny
Dát tip Zeanddrich E.

Odhadovala bych to tak, že pokud by měli zavřeno déle než dnes, pustí se pán do výroby chlebíčků sám. :) Slyšela jsem, že Karel Gott někdy rád nakoupil mnoho druhů uzenin, pak to nakrájel na taliř a jedl nebo více lidí jedlo, jiní takhle kupovali zákusky, ale nebyli tlustí, protože to dělali jen někdy.

Rýsování musím obdivovat. Slyšela jsem, co museli dělat dříve studenti na stavební průmyslovce, často rýsovali a pak to obtahovali tuší a když se jim udělala kaňka, začali znovu. Někteří takto rýsovali celé noci.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru