Skončilo to. Nebo ne...?

stejně jako vztah v původním zněníprostě skončí, najednou není,nevstoupíš dvakrát do jedné řeky,buď hraješ hlavní roli nebo jen levné štěky,získáš štěstí nebo poučeníže člověk se časem mění,nejdřív se totiž musí najít sám,pak teprv podlehnout zásadáma může pakmilovat až za hrob.

28. 08. 2009
4
5
452
Volné verše

Ve dvou před spaním

Polož mi hlavu do klína A zavři klidně oči Noc se právě začíná A den končíPolož mi hlavu do klínaA povídej mi jak ses mělZimu zažene peřinaI blízkost našich tělPolož mi hlavu do klínaA povídej co tě trápíV prázdné láhvi od vínaHořkost dne se utápíPolož mi hlavu do klínaChci ti hladit vláskyHezky se mi s tebou usínáUsmívám se, z láskyPolož mi hlavu do klína A zavři klidně oči Všechno hezké teprv začíná Zlé se končí .

20. 07. 2009
1
4
817
Volné verše

O počasí...

Dnes večer oblohu obtěžkaly mraky - tmou, blesky a deštěm taky, A před bouřkou bylo bezvětří, Hrobové ticho co duši nešetří. O čem jiném než o počasí Máme si povídat, no o čem asi. O práci. O láskách.

17. 07. 2009
2
4
524
Volné verše

Dvojitě

"Pojď, opijem se, abychom zapomněly. " řeklo mi mé druhé já. Ráda jsem souhlasila. Nastartovala jsem své bílé žihadlo, kombík v dieslu, bez turba a akcelerace, zapla si pásy a skákavě vyjela po rozbitém asfaltu k nejbližšímu obchoďáku.

07. 07. 2009
9
10
549
Fejetony
Nahoru