Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Až odstraněj humor

15. 08. 2023
7
7
170

Až odstraněj z města humor a všichni budeme stát nad jeho rakví, budu se tvářit povinně smutně, ale v duchu mu to budu přát. Protože ten zmrd měl vždycky zvláštní výhody a moh si dovolit to, co jsme nemohli my ostatní. A protože toho vždycky zneužíval. Vždycky zneužíval svý moci, aby moh šířit nenávist a přitom za ní nemusel nýst zodpovědnost. Vždycky zneužíval svojí moc, aby dodal svejm stoupencům pocit nadřazenosti nad ostatníma a umožnil jim bejt slepý k vlastní směšnosti. Až odstraněj z města humor, budu se tvářit povinně smutně, ale v duchu to tomu prominentnímu zmrdovi budu přát.


7 názorů

Zeanddrich E.
před 3 měsíci
Dát tip

... .

No snad nám tedy ten humor zůstane  alespoˇn na venkově... :).


Jinys
před 8 měsíci
Dát tip

Chrám gnostických křesťanů
Nezklamalo!
Děs běs, s křečovitou snahou o orginalotu, jako to poslední...
Třetí pokus už absolvovat nechci. 


Al Jal Úd
před 8 měsíci
Dát tip

Parádně jsi to humoru vážně i srandovně nadal!


Alegna
před 8 měsíci
Dát tip Zeanddrich E.

Donutils mě přemýšlet, ty a Janina nad tím, že je vlastně spousta druhů humoru a že humor dokáže hodně ublížit a ranit, ale taky jak napsala právě Janina. Mám ráda jemný chytrý humor ....


Rhodesie
před 8 měsíci
Dát tip

Super!


Safián
před 8 měsíci
Dát tip

Pěkná ironie.


Janina6
před 8 měsíci
Dát tip Gora, Alegna, Chrám gnostických křesťanů, Zeanddrich E.

Ráda čtu tyhle tvoje glosy, protože už vím, že mě pokaždé čeká překvapení, pohled z netradičního úhlu. Obvinit humor z tak těžkých zločinů je originální. Samozřejmě jednostranné, ale stejně se mi to líbí. 

Ušetřila bych ten druh humoru, kdy si člověk dělá srandu sám ze sebe. (Ten mám nejradši.) A takový humor, který odlehčuje nelehkou situaci, strach, beznaděj. Protože takový humor je projevem odvahy, myslím si.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru