V mém levém oku vidím minulost

Na město již vten okamžik dopadla zvláštní tma, ten druh tmy která přeměňuje věci jako domy, stromy a pláně do fialově modré barvy. Ano, zvláštní den pro ukončení života, ale co jinak už to končit nemůže. Jak stoupal do schodů vedoucích do kostela, měl čím dál tím těžší nohy a zvuk při kroku se zesiloval, jednoduše řečeno jeho reflexi se připravovali na akci, která bude zřejmě následovat vpříštích minutách, ale i tak si vcelku zachovával jeho klidný výraz vobličeji. Jeho minulost tu skončí, jistě.

19. 12. 2005
0
0
414
Povídky

Nedokončená práce (Walter Sullivan) (3)

Když tu začal telefon znovu zvonit.
„Walsh“ odpověděl
„Walshi máme tu další vraždu vtvý rodný vísce takže volám tebe“ ozvalo se
„Já už tady, ale případ mám“ snažil se George odpovědět

14. 08. 2005
0
0
511
Próza na pokračování

Případ Walter Sullivan potřetí

„Máš nějaký resty u starýho“
Zvedl se a pocítil únavu, to musí být tím, že jsem spal voblečení řekl si. Šel pomalu naprosto mikroskopickými kroky jako by se bál prohlédl si znovu ruku, která mezitím ztratila všechnu přeleželost na kůže se znovu narovnala. Tak to má být řekl si George a trochu vkroku přidal i když ne moc. Když konečně došel ke dveřím řekl si proč ho chce asi šéf vidět vždyť o složitosti případu nemá zatím ani ponětí pak si vzpomněl, že vlastně zaspal.

31. 07. 2005
0
0
433
Próza na pokračování

Případ Walter Sullivan potřetí

Případ Walter Sullivan 3. kolo
„Je to zlý, dneska je to obzvlášť zlý. Vypadá to tak, že vlastně nedokážu dělat nic a ani ty Walle ani ty stim nic neuděláš. “ Řekl Billy a podíval se na George obrátil oči vsloup a pomyslel si jestli to někdo vyřeší tak je to on.

29. 07. 2005
0
0
410
Próza na pokračování
Nahoru