Já reklamou nežiju

Do dnešního rána mě opět probudilo hlášení místního rozhlasu: „Probíhá velký výprodej nového zboží, přijďte se podívat a výhodně nakoupit, dnes vobchodním domě probíhá velký výprodej nového zboží…“
Zapsala jsem si tedy tuto informaci do mozku a šla si vyčistit svoje zašedlé zuby. Pastu, kterou používám přitom doporučuje i česká lékařská komora, brojí se sloganem: „Bílá bělejší, zuby čistější,“ tak nevím, kde je zakopaný pes, snad že se na tom shodlo jen devět zdeseti stomatologů. Zatoakné, to mám naštěstí „vychytaný“.
Odcházím do kuchyně, zapojit se s Bubu do boje za dobrou snídani, skterou navíc mohu vykonávat několik povolání najednou, protože mě chrání proti poklesu energie kolem kritické jedenácté hodiny.

07. 08. 2008
3
4
350
Fejetony

Mystery

MYSTERY
Slunce zapadá
a je to fakt mystery
jak jsem se minulou sobotu

30. 08. 2006
1
1
504
Jen tak pro radost

Bludné duše

Bludné duše
Seděly jsme takhle s Judyth na posteli a prohrabovaly se zápiskama o magii a okultismu, když nás napadlo, že bysme se mohly zajet podívat na jeden vojenskej hřbitov poblíž továrny FARMAK. Našly jsme si to na mapě, vzaly si ssebou jízdní řády a nadšeně vyrazily do terénu.
Po čtvrt hodině jízdy, když už jsem si ani nepřipadala jako vOlomouci, se před náma konečně objevil klášterní komplex Hradisko a my byly na místě. Teda vuvozovkách, protože než jsme se po zarostlejch a rozpraskanejch chodníčcích, kolem zemědělky a ostnatejch drátů, dostaly kbráně hřbitova, trvalo to ještě dobrých deset minut.

30. 08. 2006
0
0
576
Povídky

Růže

Růže
Vzpomínám na den, kdy jsem se sTebou loučila na náměstí a vruce držela šarlachovou růži.
Vysoko nad námi probleskovaly mořskou oblohou sluneční paprsky prosvítající duhovými vitrážemi
a hvízdající vlaštovky se vznášely ve větru vanoucím zFlander

17. 04. 2006
0
0
446
Indispozice

Imitace lásky ?

Imitace lásky .
Jedu ve vlaku a svoje momentální pocity
vpisuju do papírovýho kapesníku.
Pouštím si Nirvanu, abych přehlušila ticho,

30. 03. 2006
2
0
704
MIMO
Nahoru